PRESENTACIÓ. «Greetings from Parcs Naturals»

PRESENTACIÓ. «Greetings from Parcs Naturals»

14
Jul
12:00H
dj

Àgora València


Afegir a calendari 07/14/22 12:00 07/14/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. «Greetings from Parcs Naturals» Virginia Lorente, directora del projecte «Greetings from Valencia», presenta el 14 de juliol el projecte desenvolupat junt amb Diputació de València: "Greetings from Parcs Naturals". L'objectiu d'aquesta sèrie és el de visibilizar i donar a conéixer els parcs naturals de la província de València, interpretats davall la mirada de huit il·lustradores i il·lustradors, amb els seus distints estils, creant entre tots ells un paisatge mediterrani replet de matisos i particularitats, on s'evidencia la diversitat i l'enorme interés mediambiental del nostre paisatge. A continuació tindrà lloc la taula redona "Disseny i turisme", en la qual intervindran perfils institucionals i del món del disseny gràfic per a conversar sobre com, gràcies a les bones pràctiques del disseny gràfic, es pot millorar la posició estratègica de València en el sector del turisme.

Àgora València

Preu - Gratuït amb inscripció prèvia

Reservar entrades

Virginia Lorente, directora del projecte «Greetings from Valencia», presenta el 14 de juliol el projecte desenvolupat junt amb Diputació de València: Greetings from Parcs Naturals”. L’objectiu d’aquesta sèrie és el de visibilizar i donar a conéixer els parcs naturals de la província de València, interpretats davall la mirada de huit il·lustradores i il·lustradors, amb els seus distints estils, creant entre tots ells un paisatge mediterrani replet de matisos i particularitats, on s’evidencia la diversitat i l’enorme interés mediambiental del nostre paisatge.

A continuació tindrà lloc la taula redona “Disseny i turisme, en la qual intervindran perfils institucionals i del món del disseny gràfic per a conversar sobre com, gràcies a les bones pràctiques del disseny gràfic, es pot millorar la posició estratègica de València en el sector del turisme.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te