PRESENTACIÓ. Informe ENCIRCULAR

PRESENTACIÓ. Informe ENCIRCULAR

17
Feb
10:30H
dj

Las Naves


Vore més

Afegir a calendari 02/17/22 10:30 02/17/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. Informe ENCIRCULAR

EnCircular, plataforma d'economia circular de la Comunitat Valenciana -promoguda per la ADCV, amb suport de la AVI-, ha dut a terme el primer estudie sobre el grau de coneixement i d'integració real d'estratègies i accions vinculades a l'economia circular en el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana. Els resultats permeten comptar amb una base d'informació real sobre la qual definir plans i estratègies d'innovació per a avançar cap a models més sostenibles i competitius. Generar coneixement propi vinculat a l'economia circular per a reforçar el sistema innovador de la Comunitat Valenciana és un dels objectius estratègics de EnCircular, plataforma posada en marxa al novembre de 2020 per l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

En aquesta línia, el primer estudi sobre 'L'economia circular en l'ecosistema empresarial de la Comunitat Valenciana' recull una visió global de l'economia circular, des de la definició d'estratègies corporatives a la de productes i serveis; la cadena de subministrament de matèries primeres, aigua i energia; la producció; la distribució; reciclatge, reparació, reutilització i recuperació; la implicació de les persones consumidores; el paper del disseny en la innovació, o el grau de coneixement i utilització de sistemes públics de suport a l'economia circular. Per a realitzar la investigació, s'ha comptat amb la col·laboració dels experts en sostenibilitat Elena Galante i Arturo Jiménez i amb la consultora especialitzada GfK. Els resultats de l'estudi, es presentaran en una jornada que se celebrarà el dijous 17 de febrer, a les 10:30h, en el centre d'innovació Les Naus.

 

Organitza: Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana (ADCV), con apoyo de la Agencia Valenciana de la Innovación (AVI)

Las Naves

Entrada gratuïta

EnCircular, plataforma d’economia circular de la Comunitat Valenciana -promoguda per la ADCV, amb suport de la AVI-, ha dut a terme el primer estudie sobre el grau de coneixement i d’integració real d’estratègies i accions vinculades a l’economia circular en el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana. Els resultats permeten comptar amb una base d’informació real sobre la qual definir plans i estratègies d’innovació per a avançar cap a models més sostenibles i competitius. Generar coneixement propi vinculat a l’economia circular per a reforçar el sistema innovador de la Comunitat Valenciana és un dels objectius estratègics de EnCircular, plataforma posada en marxa al novembre de 2020 per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

En aquesta línia, el primer estudi sobre ‘L’economia circular en l’ecosistema empresarial de la Comunitat Valenciana’ recull una visió global de l’economia circular, des de la definició d’estratègies corporatives a la de productes i serveis; la cadena de subministrament de matèries primeres, aigua i energia; la producció; la distribució; reciclatge, reparació, reutilització i recuperació; la implicació de les persones consumidores; el paper del disseny en la innovació, o el grau de coneixement i utilització de sistemes públics de suport a l’economia circular.
Per a realitzar la investigació, s’ha comptat amb la col·laboració dels experts en sostenibilitat Elena Galante i Arturo Jiménez i amb la consultora especialitzada GfK.
Els resultats de l’estudi, es presentaran en una jornada que se celebrarà el dijous 17 de febrer, a les 10:30h, en el centre d’innovació Les Naus.

 

Organitza: Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana (ADCV), con apoyo de la Agencia Valenciana de la Innovación (AVI)

PRESENTACIÓ. Informe ENCIRCULAR
17 Feb
Thursday - 10:30H

Las Naves

PRESENTACIÓ. Informe ENCIRCULAR

Vols estar a l'última?

Subscriu-te