PRESENTACIÓ. “Viure del disseny” Llibre

PRESENTACIÓ. “Viure del disseny” Llibre

25
Feb
17:00H
dv

Veles e Vents


Afegir a calendari 02/25/22 17:00 02/25/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. “Viure del disseny” Llibre Viure del disseny: Instruccions per a gestionar el teu negoci creatiu (si vols) és el títol del nou llibre que publica Gràffica. Escrit per Ana Gea, cofundadora de PalauGea i editora de Gràffica, aquest llibre detalla totes les claus que et permetran convertir la teua professió creativa en un negoci. «No esperes trobar en aquestes pàgines veritats absolutes, aqueixes, poques vegades albirades en la vida. En aquest llibre trobaràs maneres de fer les coses, coneixements que t'obriran portes, consells, reflexions i pistes... Moltes pistes sobre la realitat de tot el que engloba el dia a dia de les professions creatives”, escriu Ana Gea en la introducció al llibre que ha anat gestant al llarg de la seua carrera professional. Al llarg de 350 pàgines s'aborden qüestions pràctiques com la cerca d'ocupació, com ser autònom, com gestionar un estudi de disseny, com trobar clients, promocionar-se, posicionar-se, gestionar equips de treball, calcular pressupostos o realitzar una contractació entre altres matèries.

Veles e Vents

Entrada gratuïta

Viure del disseny: Instruccions per a gestionar el teu negoci creatiu (si vols) és el títol del nou llibre que publica Gràffica. Escrit per Ana Gea, cofundadora de PalauGea i editora de Gràffica, aquest llibre detalla totes les claus que et permetran convertir la teua professió creativa en un negoci.

«No esperes trobar en aquestes pàgines veritats absolutes, aqueixes, poques vegades albirades en la vida. En aquest llibre trobaràs maneres de fer les coses, coneixements que t’obriran portes, consells, reflexions i pistes… Moltes pistes sobre la realitat de tot el que engloba el dia a dia de les professions creatives”, escriu Ana Gea en la introducció al llibre que ha anat gestant al llarg de la seua carrera professional.

Al llarg de 350 pàgines s’aborden qüestions pràctiques com la cerca d’ocupació, com ser autònom, com gestionar un estudi de disseny, com trobar clients, promocionar-se, posicionar-se, gestionar equips de treball, calcular pressupostos o realitzar una contractació entre altres matèries.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te