PRESENTACIÓ. Llibre «Yo, grafitera»

PRESENTACIÓ. Llibre «Yo, grafitera»

24
Mar
20:00H
dj

Las Naves


Vore més

Afegir a calendari 03/24/22 20:00 03/24/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. Llibre «Yo, grafitera» En «Jo, grafitera» han participat diferents professionals sobre el tema de la dona en el grafiti, el street art i el muralisme. En la presentació del llibre participaran Nena Wapa, una llegenda als carrers valencians; Loles Grau, muralista que impulsa Feminist Art; i Alexandra, que bolca el seu art tant en pell humana com en la pell de la ciutat. Oberts a preguntes del públic, xarraran sobre el fascinant món en què els carrers es converteixen en llenços i les ciutats, en museus d'art a l'aire lliure. Després de la presentació hi haurà una xarrada entre les artistes participants: – Loles Grau, artista i muralista promotora del Femenist Art. – Nena Wapa, llicenciada en BBAA, des de l'any 2006 treballa com a artista urbana amb la tècnica del stencil. Ha format part de l'associació Wall Arttitude amb la qual organitzaven els festivals Grafitea a Xest i Muraliza’t a Muro. En l'actualitat, des de l'estudi-galeria Cocinas4, organitza tallers didàctics sobre art urbà i rutes comentades. Les seues obres es poden contemplar en museus com a l’Etno, el MuVIM i el CCCC. – Alexandra R., Artista autodidacta en el que refereix al muralisme, tatuatge i il·lustració. També participa en activitats sobre inclusió i gènere en instituts de la Comunitat Valenciana, on treballa com tatuadora i il·lustradora freelance. Font text: Las Naves

Las Naves

Entrada gratuïta

En «Jo, grafitera» han participat diferents professionals sobre el tema de la dona en el grafiti, el street art i el muralisme. En la presentació del llibre participaran Nena Wapa, una llegenda als carrers valencians; Loles Grau, muralista que impulsa Feminist Art; i Alexandra, que bolca el seu art tant en pell humana com en la pell de la ciutat.

Oberts a preguntes del públic, xarraran sobre el fascinant món en què els carrers es converteixen en llenços i les ciutats, en museus d’art a l’aire lliure.

Després de la presentació hi haurà una xarrada entre les artistes participants:

– Loles Grau, artista i muralista promotora del Femenist Art.

– Nena Wapa, llicenciada en BBAA, des de l’any 2006 treballa com a artista urbana amb la tècnica del stencil. Ha format part de l’associació Wall Arttitude amb la qual organitzaven els festivals Grafitea a Xest i Muraliza’t a Muro. En l’actualitat, des de l’estudi-galeria Cocinas4, organitza tallers didàctics sobre art urbà i rutes comentades. Les seues obres es poden contemplar en museus com a l’Etno, el MuVIM i el CCCC.

– Alexandra R., Artista autodidacta en el que refereix al muralisme, tatuatge i il·lustració. També participa en activitats sobre inclusió i gènere en instituts de la Comunitat Valenciana, on treballa com tatuadora i il·lustradora freelance.

Font text: Las Naves

PRESENTACIÓ. Llibre «Yo, grafitera»
24 Mar
Thursday - 20:00H

Las Naves

PRESENTACIÓ. Llibre «Yo, grafitera»

Vols estar a l'última?

Subscriu-te