PROJECCIÓ. “Instal·lació lumínica del Àgora València”

PROJECCIÓ. “Instal·lació lumínica del Àgora València”

29
Jun
- 31 Dec
20:00H
dc

Àgora València


Afegir a calendari 06/29/22 20:00 12/31/22 Europe/Madrid PROJECCIÓ. “Instal·lació lumínica del Àgora València”
Dimecres passat 29 de juny es va estrenar la instal·lació lumínica a càrrec de Radiant Lab en el Àgora València. Una instal·lació que busca posar en valor l'arquitectura de l'espai, però que també convidar als transeünts a delectar-se i jugar amb les formes que es dibuixen en l'aire i en el sòl. Cada dia, en caure el sol (22h), aquestes llums s'encendran per a gaudi de tots i totes. Radiant Lab també ha tingut en compte la sostenibilitat d'aquesta peça de light art de gran grandària reduint el seu consum i sent gestionada per un control intel·ligent que atenua la intensitat lumínica conforme l'ús i l'horari. Aquest últim punt es pensa així mateix com a impacte en els ritmes circadiaris, variant al llarg de la nit cap a una llum que convida al descans. El Àgora València ja brilla amb llum pròpia en les nits d'estiu, amb aquesta instal·lació lumínica a càrrec de Radiant Lab, impulsada per World Design Capital València 2022 i amb el suport de la Diputació de València, i així seguirà durant la resta de l'any, tots els dies a les 22h.

Àgora València

Entrada gratuïta

Dimecres passat 29 de juny es va estrenar la instal·lació lumínica a càrrec de Radiant Lab en el Àgora València. Una instal·lació que busca posar en valor l’arquitectura de l’espai, però que també convidar als transeünts a delectar-se i jugar amb les formes que es dibuixen en l’aire i en el sòl. Cada dia, en caure el sol (22h), aquestes llums s’encendran per a gaudi de tots i totes.

Radiant Lab també ha tingut en compte la sostenibilitat d’aquesta peça de light art de gran grandària reduint el seu consum i sent gestionada per un control intel·ligent que atenua la intensitat lumínica conforme l’ús i l’horari. Aquest últim punt es pensa així mateix com a impacte en els ritmes circadiaris, variant al llarg de la nit cap a una llum que convida al descans.

El Àgora València ja brilla amb llum pròpia en les nits d’estiu, amb aquesta instal·lació lumínica a càrrec de Radiant Lab, impulsada per World Design Capital València 2022 i amb el suport de la Diputació de València, i així seguirà durant la resta de l’any, tots els dies a les 22h.

PROJECCIÓ. “Instal·lació lumínica del Àgora València”
29 Jun - 31 Dec
Wednesday - 20:00H

Àgora València

PROJECCIÓ. “Instal·lació lumínica del Àgora València”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te