PROJECCIÓ. “Tiposqueimportan”+ “Mud frontier” en 37 Cinema Jove

PROJECCIÓ. “Tiposqueimportan”+ “Mud frontier” en 37 Cinema Jove

25
Jun
17:30H
ds

LABA València


Vore més

Afegir a calendari 06/25/22 17:30 06/25/22 Europe/Madrid PROJECCIÓ. “Tiposqueimportan”+ “Mud frontier” en 37 Cinema Jove

TiposQueImportan és un laboratori d'investigació i catalogació de l'arxiu tipogràfic valencià, amb l'objectiu de difondre el seu patrimoni gràfic i reforçar la identitat de la ciutat; contribuint a la millora de la qualitat de vida de les persones mitjançant el disseny. 

La intenció principal d'aquest documental, dirigit per Miguel Maestro, és mostrar i donar a conèixer un paisatge visual oblidat i, en molts casos desaparegut, donant-li reconeixement a la importància de la història local, especialment la importància de la ciutat gràfica de València com a ciutat moderna i cosmopolita. Sempre amb un objectiu global; salvaguardar i protegir tota la retolació comercial dels nostres carrers com a patrimoni gràfic. Mitjançant el registre, documentació i divulgació d'aquest. 

La projecció s'estrenarà com a part de la programació de la 37 edició de Cinema Jove i en el marc de World Design Capital Valencia 2022 junt amb el llargmetratge Mud Frontier (2022) de Chris J. Gautier.

LABA València

Preu - 2,5 €

TiposQueImportan és un laboratori d’investigació i catalogació de l’arxiu tipogràfic valencià, amb l’objectiu de difondre el seu patrimoni gràfic i reforçar la identitat de la ciutat; contribuint a la millora de la qualitat de vida de les persones mitjançant el disseny. 

La intenció principal d’aquest documental, dirigit per Miguel Maestro, és mostrar i donar a conèixer un paisatge visual oblidat i, en molts casos desaparegut, donant-li reconeixement a la importància de la història local, especialment la importància de la ciutat gràfica de València com a ciutat moderna i cosmopolita. Sempre amb un objectiu global; salvaguardar i protegir tota la retolació comercial dels nostres carrers com a patrimoni gràfic. Mitjançant el registre, documentació i divulgació d’aquest. 

La projecció s’estrenarà com a part de la programació de la 37 edició de Cinema Jove i en el marc de World Design Capital Valencia 2022 junt amb el llargmetratge Mud Frontier (2022) de Chris J. Gautier.
mud frontier
PROJECCIÓ. “Tiposqueimportan”+ “Mud frontier” en 37 Cinema Jove
25 Jun
Saturday - 17:30H

LABA València

PROJECCIÓ. “Tiposqueimportan”+ “Mud frontier” en 37 Cinema Jove

Vols estar a l'última?

Subscriu-te