PROYECCIÓ. “Cicle Dissenys de cinema: Blade Runner”

PROYECCIÓ. “Cicle Dissenys de cinema: Blade Runner”

12
Jun
20:00H
dg

La Filmoteca de València


Vore més

Afegir a calendari 06/12/22 20:00 06/12/22 Europe/Madrid PROYECCIÓ. “Cicle Dissenys de cinema: Blade Runner”

El cicle "Dissenys de cinema" en la Filmoteca, organitzat pel Institut Valencià de Cultura en el marc de World Design Capital Valencia 2022, continua al juny amb el clàssic de la ciència-ficció Blade Runner (1982), dirigida per Ridley Scott.

Sinopsi: A principis del segle XXI, la poderosa Tyrell Corporation va crear uns éssers idèntics a l'ésser humà però superiors en força i agilitat, coneguts com "replicants". Després que un grup es rebel·lara, els replicants van ser bandejats. Després d'un greu incident, un caça-replicantes retirat, Rick Deckard, és requerit per a trobar i executar a alguns dels androides rebels. "Lliurement inspirat en Somien els androides amb ovelles elèctriques? de Philip K. Dick i ambientada a Los Angeles en 2019, Blade Runner és especialment memorable per l'espectacularitat i el disseny detallat de les vistes de la ciutat: monumental des de dalt, fumejant i plujosa des de baix, extremadament densa als carrers i en interiors, i tan carregada d'erotisme com un paisatge inventat per Josef von Sternberg." JONATHAN ROSENBAUM, Chicago Reader, 1/11/2007.

La Filmoteca de València

Preu - 2,5 € ENTRADA GENERAL

Reservar entrades

El cicle “Dissenys de cinema” en la Filmoteca, organitzat pel Institut Valencià de Cultura en el marc de World Design Capital Valencia 2022, continua al juny amb el clàssic de la ciència-ficció Blade Runner (1982), dirigida per Ridley Scott.

Sinopsi: A principis del segle XXI, la poderosa Tyrell Corporation va crear uns éssers idèntics a l’ésser humà però superiors en força i agilitat, coneguts com “replicants”. Després que un grup es rebel·lara, els replicants van ser bandejats. Després d’un greu incident, un caça-replicantes retirat, Rick Deckard, és requerit per a trobar i executar a alguns dels androides rebels.

“Lliurement inspirat en Somien els androides amb ovelles elèctriques? de Philip K. Dick i ambientada a Los Angeles en 2019, Blade Runner és especialment memorable per l’espectacularitat i el disseny detallat de les vistes de la ciutat: monumental des de dalt, fumejant i plujosa des de baix, extremadament densa als carrers i en interiors, i tan carregada d’erotisme com un paisatge inventat per Josef von Sternberg.” JONATHAN ROSENBAUM, Chicago Reader, 1/11/2007.

PROYECCIÓ. “Cicle Dissenys de cinema: Blade Runner”
12 Jun
Sunday - 20:00H

La Filmoteca de València

PROYECCIÓ. “Cicle Dissenys de cinema: Blade Runner”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te