PROYECCIÓ. Tràiler serie serie “Tocad@s”

PROYECCIÓ. Tràiler serie serie “Tocad@s”

22
Jun
19:00H
dc

Àgora València


Afegir a calendari 06/22/22 19:00 06/22/22 Europe/Madrid PROYECCIÓ. Tràiler serie serie “Tocad@s”
  • Presentació exclusiva del teaser de Tocad@s, la nova docuserie que explora com els creatius, artistes i artesans a Espanya infonen la bellesa en les seues professions. Inscriu-te des d'ací per a assistir.
Tocad@s és la nova sèrie documental, produïda per Anacaona Productions, on seran entrevistats creatius, artistes i artesans darrere de les marques més influents d'Espanya. Creada per l'arquitecta i dissenyadora multidisciplinària Lola Rúa Ayllón, Tocad@s convida que l'espectador senta que forma part de converses íntimes amb individus que han evidenciat la connexió entre bellesa i negoci, servint com una eina inspiradora i educativa per al públic. La docuserie es presentarà a València en el marc de World Design Capital Valencia 2022 i amb la participació de tots els entrevistats. La primera temporada s'estrenarà exclusivament en Instagram (@Tocadas.es) i s'enfocarà a recuperar els valors perduts en aquesta era post-COVID. El temps, les trobades físiques i els fracassos seran temes detonants de cada capítol on a través de l'art i la cultura puguem sentir i comprendre que són de vital importància per a una futura societat de benestar. Alguns dels convidats inclouen: Mariana Portocarrero, redactora de Cosmopolitan; Cristina Casa, Ballarina Principal de la Companyia Nacional de Dansa; Lucía Asué Mbomío Rubio, periodista; Xavi Calvo, Director General de València Capital Mundial del Disseny 2022; Alejandro Medrano, Director General de Passarel·la Llatinoamericana; i la dissenyadora de moda Ànima Aguilar, entre altres. Aquesta sèrie s'està realitzant amb una aportació de Grup STIG i en col·laboració amb World Design Capital Valencia 2022, la marca de moda espanyola Tot-hom, Sabates Franjul, I Fiori di Galdo, La Finca La Muñoza, Llibreries Taigà i els espais Monbull.

Àgora València

Preu - GRATIS AMB INSCRIPCIÓ

Reservar entrades
  • Presentació exclusiva del teaser de Tocad@s, la nova docuserie que explora com els creatius, artistes i artesans a Espanya infonen la bellesa en les seues professions. Inscriu-te des d’ací per a assistir.

Tocad@s és la nova sèrie documental, produïda per Anacaona Productions, on seran entrevistats creatius, artistes i artesans darrere de les marques més influents d’Espanya. Creada per l’arquitecta i dissenyadora multidisciplinària Lola Rúa Ayllón, Tocad@s convida que l’espectador senta que forma part de converses íntimes amb individus que han evidenciat la connexió entre bellesa i negoci, servint com una eina inspiradora i educativa per al públic. La docuserie es presentarà a València en el marc de World Design Capital Valencia 2022 i amb la participació de tots els entrevistats.

La primera temporada s’estrenarà exclusivament en Instagram (@Tocadas.es) i s’enfocarà a recuperar els valors perduts en aquesta era post-COVID. El temps, les trobades físiques i els fracassos seran temes detonants de cada capítol on a través de l’art i la cultura puguem sentir i comprendre que són de vital importància per a una futura societat de benestar. Alguns dels convidats inclouen: Mariana Portocarrero, redactora de Cosmopolitan; Cristina Casa, Ballarina Principal de la Companyia Nacional de Dansa; Lucía Asué Mbomío Rubio, periodista; Xavi Calvo, Director General de València Capital Mundial del Disseny 2022; Alejandro Medrano, Director General de Passarel·la Llatinoamericana; i la dissenyadora de moda Ànima Aguilar, entre altres.

Aquesta sèrie s’està realitzant amb una aportació de Grup STIG i en col·laboració amb World Design Capital Valencia 2022, la marca de moda espanyola Tot-hom, Sabates Franjul, I Fiori di Galdo, La Finca La Muñoza, Llibreries Taigà i els espais Monbull.

PROYECCIÓ. Tràiler serie serie “Tocad@s”
22 Jun
Wednesday - 19:00H

Àgora València

PROYECCIÓ. Tràiler serie serie “Tocad@s”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te