PROJECCIÓ. Cicle «Dissenys de cine»: La Chinoise

PROJECCIÓ. Cicle «Dissenys de cine»: La Chinoise

03
May
20:00H
dt

La Filmoteca


Afegir a calendari 05/03/22 20:00 05/03/22 Europe/Madrid PROJECCIÓ. Cicle «Dissenys de cine»: La Chinoise
La Filmoteca acull aquest cicle amb projeccions entorn del disseny sota el paraigua de World Design Capital Valencia 2022. El dia 3 de maig es projectarà el film "La Chinoise", de Jean-Luc Godard, de 1967. "La Chinoise" relata les inquietuds per canviar el món d'un grup d'estudiants francesos xopats del pensament de Mao Tse Tung. París, durant l'estiu de 1967, quan pocs intentaven aplicar els principis que van trencar amb la burgesia de l'URSS i dels partits comunistes occidentals en el nom de Mao Tse Tung. Influïts pel pensament de Mao i de literatura comunista, un grup d'estudiants francesos es comença a preguntar per la seua posició en el món i les possibilitats de canviar-lo, encara que això signifique considerar el terrorisme com una possible via. (FILMAFFINITY)

La Filmoteca

Entrada gratuïta

La Filmoteca acull aquest cicle amb projeccions entorn del disseny sota el paraigua de World Design Capital Valencia 2022. El dia 3 de maig es projectarà el film “La Chinoise”, de Jean-Luc Godard, de 1967.

“La Chinoise” relata les inquietuds per canviar el món d’un grup d’estudiants francesos xopats del pensament de Mao Tse Tung. París, durant l’estiu de 1967, quan pocs intentaven aplicar els principis que van trencar amb la burgesia de l’URSS i dels partits comunistes occidentals en el nom de Mao Tse Tung. Influïts pel pensament de Mao i de literatura comunista, un grup d’estudiants francesos es comença a preguntar per la seua posició en el món i les possibilitats de canviar-lo, encara que això signifique considerar el terrorisme com una possible via. (FILMAFFINITY)

PROJECCIÓ. Cicle «Dissenys de cine»: La Chinoise
03 May
Tuesday - 20:00H

La Filmoteca

PROJECCIÓ. Cicle «Dissenys de cine»: La Chinoise

Vols estar a l'última?

Subscriu-te