Taller. Art i estètica global, eina de disseny

Taller. Art i estètica global, eina de disseny

16
Feb
- 02 Mar

Centre del Carme Cultura Contemporània


Vore més

Afegir a calendari 02/16/22 03/02/22 Europe/Madrid Taller. Art i estètica global, eina de disseny Aquest taller, dirigit per Marusela Granell, sorgeix a partir de la idea de crear un espai de reflexió, per a conéixer i valorar altres formes de creativitat existents hui en l'art, entenent el discurs de l'art com a discurs paral·lel al disseny i possible lloc de reflexió enfront de les preguntes globals del món de hui. S'impartiran dues classes magistrals, el 16 de febrer de 2022 i el 2 de març. Partint d'exemples d'obres realitzades en l'actualitat, en el taller es reflexionarà sobre antecedents històrics i es proporcionaran idees i recursos pràctics per a conéixer la història de l'art recent de manera senzilla i assequible. Art i estètica global, eina de disseny va destinat a professionals creatius en tots els camps, a estudiants d'últim curs i a persones interessades a adquirir coneixements. Es manejaran idees contemporànies sobre pensament i creació, alhora que es facilitaran esquemes i mapes conceptuals molt assequibles per a la comprensió dels conceptes desenvolupats.

Centre del Carme Cultura Contemporània

Entrada gratuïta

Aquest taller, dirigit per Marusela Granell, sorgeix a partir de la idea de crear un espai de reflexió, per a conéixer i valorar altres formes de creativitat existents hui en l’art, entenent el discurs de l’art com a discurs paral·lel al disseny i possible lloc de reflexió enfront de les preguntes globals del món de hui.

S’impartiran dues classes magistrals, el 16 de febrer de 2022 i el 2 de març. Partint d’exemples d’obres realitzades en l’actualitat, en el taller es reflexionarà sobre antecedents històrics i es proporcionaran idees i recursos pràctics per a conéixer la història de l’art recent de manera senzilla i assequible.

Art i estètica global, eina de disseny va destinat a professionals creatius en tots els camps, a estudiants d’últim curs i a persones interessades a adquirir coneixements. Es manejaran idees contemporànies sobre pensament i creació, alhora que es facilitaran esquemes i mapes conceptuals molt assequibles per a la comprensió dels conceptes desenvolupats.

Taller. Art i estètica global, eina de disseny
16 Feb - 02 Mar

Centre del Carme Cultura Contemporània

Taller. Art i estètica global, eina de disseny

Vols estar a l'última?

Subscriu-te