Taller de moodboard amb FINSA

Taller de moodboard amb FINSA

01
Feb
- 02
11:00H
dc

Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC)


Afegir a calendari 02/01/23 11:00 02/02/23 Europe/Madrid Taller de moodboard amb FINSA Com a complement a l'exposició «Escenaris d'un futur proper», posem en valor la tècnica de moodbard, que consisteix a expressar en un panell a través d'imatges, teles, pintures, fotos, retallades de revistes, i fins i tot objectes el concepte principal d'un projecte. Pot tractar-se d'un projecte d'interiorisme, un espai concret, un esdeveniment, o fins i tot una col·lecció de producte. La seua finalitat és organitzar la informació de manera clara, bé siga per a inspirar el llançament de noves idees, o per a mostrar de manera atractiva imatges o elements vertebrats per un concepte. En la primera part del taller les persones assistents rebran formació de què és un moodboard, tècniques i consells d'ús. En la segona part crearan el seu propi moodboard amb el suport de l'especialista de FINSA.

Dates: 1 i 2 de febrer, a escollir Horari: d'11 a 14h Localització: Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC)

* Activitat gratuïta. Places limitades.

Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC)

Preu - Actividad gratuita, con invitación

Com a complement a l’exposició «Escenaris d’un futur proper», posem en valor la tècnica de moodbard, que consisteix a expressar en un panell a través d’imatges, teles, pintures, fotos, retallades de revistes, i fins i tot objectes el concepte principal d’un projecte. Pot tractar-se d’un projecte d’interiorisme, un espai concret, un esdeveniment, o fins i tot una col·lecció de producte.

La seua finalitat és organitzar la informació de manera clara, bé siga per a inspirar el llançament de noves idees, o per a mostrar de manera atractiva imatges o elements vertebrats per un concepte.

En la primera part del taller les persones assistents rebran formació de què és un moodboard, tècniques i consells d’ús. En la segona part crearan el seu propi moodboard amb el suport de l’especialista de FINSA.

Dates: 1 i 2 de febrer, a escollir
Horari: d’11 a 14h
Localització: Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC)

* Activitat gratuïta. Places limitades.

Una actividad complementaria a la exposición «Escenarios de un futuro cercano».

Vols estar a l'última?

Subscriu-te