TALLER DIDÀCTIC. ‘Ping Pong Horta’, al CCCC

TALLER DIDÀCTIC. ‘Ping Pong Horta’, al CCCC

06
Nov
11:00H
ds

CCCC Centro del Carmen Cultura Contemporánea
Calle Museu, 2 – 4
46003 — Valencia

Asistencia con reserva de plaza previa en la web del CCCC.


Vore més

Afegir a calendari 11/06/21 11:00 11/06/21 Europe/Madrid TALLER DIDÀCTIC. ‘Ping Pong Horta’, al CCCC L’horta de València. Un paisatge comestible que ha acompanyat i alimentat a la ciutat des de la seva fundació. És un mapa històric viu que conté encara les traces d’aquelles persones que la van treballar. Ara el repte és dissenyar el seu futur: comencem jugant i aprenent amb la seva rica complexitat. Un esforç col·lectiu en contínua transformació on el disseny i la gestió del reg han estat fonamentals en la seva adaptabilitat a les diferents èpoques. Així cultius de cereals, moreres, tarongers o verdures de temporada s’han succeït fins a arribar al present.

CCCC Centro del Carmen Cultura Contemporánea
Calle Museu, 2 – 4
46003 — Valencia

Asistencia con reserva de plaza previa en la web del CCCC.

Entrada gratuïta

L’horta de València. Un paisatge comestible que ha acompanyat i alimentat a la ciutat des de la seva fundació. És un mapa històric viu que conté encara les traces d’aquelles persones que la van treballar. Ara el repte és dissenyar el seu futur: comencem jugant i aprenent amb la seva rica complexitat.

Un esforç col·lectiu en contínua transformació on el disseny i la gestió del reg han estat fonamentals en la seva adaptabilitat a les diferents èpoques. Així cultius de cereals, moreres, tarongers o verdures de temporada s’han succeït fins a arribar al present.

Pots descobrir l’horta de València a través d’un taller visual i lúdic realitzable en col·lectiu o individualment. Construint la teva pròpia raqueta de ping pong especial i única amb fragments de l’horta de València gravades.  Decidiràs què conrear adherint retallades de vinil dissenyant i component el teu fragment d’horta.

Al final del taller podràs jugar partits informals de ping pong. Quines raquetes seran òptimes per a jugar i què són més belles? Dissenyar és fer i respondre preguntes, així com prendre decisions per a trobar solucions brillants.València no seriosa avui dia la ciutat que és sense la seva horta, no ens imaginem la València del futur sense ella. Pensem entre tots i totes en l’horta.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te