TALLER DIDÀCTIC. ‘Ping Pong Horta’, en Miradors de l’Horta

TALLER DIDÀCTIC. ‘Ping Pong Horta’, en Miradors de l’Horta

09
Oct
- 16
10:00H
Saturday

Claustro Gótico del Palauet de Nolla (Meliana)


Vore més

Add to calendar 10/09/21 10:00 10/16/21 Europe/Madrid TALLER DIDÀCTIC. ‘Ping Pong Horta’, en Miradors de l’Horta L'horta de València. Un paisatge comestible que ha acompanyat i alimentat a la ciutat des de la seua fundació. És un mapa històric viu que conté encara les traces d'aquelles persones que la van treballar. Ara el repte és dissenyar el seu futur: comencem jugant i aprenent amb la seua rica complexitat. Un esforç col·lectiu en contínua transformació on el disseny i la gestió del reg han sigut fonamentals en la seua adaptabilitat a les diferents èpoques. Així cultius de cereals, moreres, tarongers o verdures de temporada s'han succeït fins a arribar al present. Et proposem descobrir l'horta de València a través d'un taller visual i lúdic realitzable en col·lectiu o individualment. Construint la teua pròpia raqueta de ping pong especial i única amb fragments de l'horta de València gravades. Decidiràs què cultivar adherint retallades de vinil dissenyant i component el teu fragment d'horta. Al final del taller podràs jugar partits informals de ping pong. Quines raquetes seran òptimes per a jugar i quins són més belles? Dissenyar és fer i respondre preguntes, així com prendre decisions per a trobar solucions brillants. Els tallers Ping Pong Horta es duran a terme els dies  9 i 16 de novembre en el Claustre Gòtic del Palauet de Nolla (Meliana) de 10.00 a 12.00 hores. L'entrada és gratuïta però requereix inscripció prèvia: hola@turismecarraixet.com Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i València Capital Mundial del Disseny 2022 Col·labora:  Visit València

Claustro Gótico del Palauet de Nolla (Meliana)

Entrada gratuïta

L’horta de València. Un paisatge comestible que ha acompanyat i alimentat a la ciutat des de la seua fundació. És un mapa històric viu que conté encara les traces d’aquelles persones que la van treballar. Ara el repte és dissenyar el seu futur: comencem jugant i aprenent amb la seua rica complexitat.

Un esforç col·lectiu en contínua transformació on el disseny i la gestió del reg han sigut fonamentals en la seua adaptabilitat a les diferents èpoques. Així cultius de cereals, moreres, tarongers o verdures de temporada s’han succeït fins a arribar al present.

Et proposem descobrir l’horta de València a través d’un taller visual i lúdic realitzable en col·lectiu o individualment. Construint la teua pròpia raqueta de ping pong especial i única amb fragments de l’horta de València gravades. Decidiràs què cultivar adherint retallades de vinil dissenyant i component el teu fragment d’horta.

Al final del taller podràs jugar partits informals de ping pong. Quines raquetes seran òptimes per a jugar i quins són més belles? Dissenyar és fer i respondre preguntes, així com prendre decisions per a trobar solucions brillants.

Els tallers Ping Pong Horta es duran a terme els dies  9 i 16 de novembre en el Claustre Gòtic del Palauet de Nolla (Meliana) de 10.00 a 12.00 hores.

L’entrada és gratuïta però requereix inscripció prèvia: hola@turismecarraixet.com

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i València Capital Mundial del Disseny 2022

Col·labora:  Visit València

ping pong horta
TALLER DIDÀCTIC. ‘Ping Pong Horta’, en Miradors de l’Horta
09 Oct - 16 Oct
Saturday - 10:00H

Claustro Gótico del Palauet de Nolla (Meliana)

TALLER DIDÀCTIC. ‘Ping Pong Horta’, en Miradors de l’Horta

Vols estar a l'última?

Subscriu-te