Taller didàctic. BLOUBU

Taller didàctic. BLOUBU

19
Feb
11:00H
ds

Centre del Carme Cultura Contemporània


Vore més

Afegir a calendari 02/19/22 11:00 02/19/22 Europe/Madrid Taller didàctic. BLOUBU

Joc de taula d'alt nivell educatiu, per a xiquets i xiquetes amb trastorns en la parla, el llenguatge i la comunicació.  

Existeix al mercat poc de material especialitzat, amb falta d'atractiu per als xiquets i xiquetes d'edats compreses entre els 5-0 anys. D'aquesta manera, els docents i logopedes es veuen obligats a elaborar material que es puga manipular poc resistent i poc motivador. 

Per tant, l'objecte d'aquest projecte consisteix a motivar de manera gràfica al xiquet o xiqueta perquè puguen desenvolupar i treballar les seues capacitats com la memòria, l'atenció, la intel·ligència emocional, la comunicació, l'autonomia o la cooperació. Així com, despertar el seu interés permetent-los desenvolupar la seua creativitat i imaginació. 

Centre del Carme Cultura Contemporània

Entrada gratuïta

Joc de taula d’alt nivell educatiu, per a xiquets i xiquetes amb trastorns en la parla, el llenguatge i la comunicació.  

Existeix al mercat poc de material especialitzat, amb falta d’atractiu per als xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 5-0 anys. D’aquesta manera, els docents i logopedes es veuen obligats a elaborar material que es puga manipular poc resistent i poc motivador. 

Per tant, l’objecte d’aquest projecte consisteix a motivar de manera gràfica al xiquet o xiqueta perquè puguen desenvolupar i treballar les seues capacitats com la memòria, l’atenció, la intel·ligència emocional, la comunicació, l’autonomia o la cooperació. Així com, despertar el seu interés permetent-los desenvolupar la seua creativitat i imaginació. 

Taller didàctic. BLOUBU
19 Feb
Saturday - 11:00H

Centre del Carme Cultura Contemporània

Taller didàctic. BLOUBU

Vols estar a l'última?

Subscriu-te