TALLER “Pastar el futur. La ceràmica com a eina de canvi”

TALLER “Pastar el futur. La ceràmica com a eina de canvi”

25
Nov
16:00H
dv

CEI, escola de disseny i màrqueting digital
Av. Primat Reig, 189. València


Vore més

Afegir a calendari 11/25/22 16:00 11/25/22 Europe/Madrid TALLER “Pastar el futur. La ceràmica com a eina de canvi”
La pràctica de la ceràmica ha sigut present en la història de la humanitat, associant-se directament a la construcció i desenvolupament de les societats. Al principi es va utilitzar en la fabricació de recipients i més endavant es va descobrir el seu potencial simbòlic i utilitari com a forma d'expressió. Les habilitats manuals faciliten l'aprenentatge i s'usen com a element didàctic i de benestar: millora l'autoconfiança, l'activació i, en col·lectiu, la cohesió i la trobada.En aquest taller es debatrà sobre les qüestions que ens inquieten com a éssers humans com el consum responsable, el treball digne, la igualtat, el canvi climàtic, l'educació lliure, la fi de la pobresa, la gestió de l'energia i la sostenibilitat. Treballarem amb argila per a aprendre les tècniques bàsiques de modelatge i materialitzarem de manera lliure i espontània les idees sorgides en aqueixa conversa col·lectiva. Finalment construirem una escultura col·lectiva que funcionarà com a peça manifest.
 

CEI, escola de disseny i màrqueting digital
Av. Primat Reig, 189. València

Entrada gratuïta

La pràctica de la ceràmica ha sigut present en la història de la humanitat, associant-se directament a la construcció i desenvolupament de les societats. Al principi es va utilitzar en la fabricació de recipients i més endavant es va descobrir el seu potencial simbòlic i utilitari com a forma d’expressió.
Les habilitats manuals faciliten l’aprenentatge i s’usen com a element didàctic i de benestar: millora l’autoconfiança, l’activació i, en col·lectiu, la cohesió i la trobada.En aquest taller es debatrà sobre les qüestions que ens inquieten com a éssers humans com el consum responsable, el treball digne, la igualtat, el canvi climàtic, l’educació lliure, la fi de la pobresa, la gestió de l’energia i la sostenibilitat. Treballarem amb argila per a aprendre les tècniques bàsiques de modelatge i materialitzarem de manera lliure i espontània les idees sorgides en aqueixa conversa col·lectiva. Finalment construirem una escultura col·lectiva que funcionarà com a peça manifest.

 

Vols estar a l'última?

Subscriu-te