TALLER. “Stencil i activisme. El disseny gràfic com a eina d’agitació social”

TALLER. “Stencil i activisme. El disseny gràfic com a eina d’agitació social”

25
Nov
10:00H
dv

CEI, escola de disseny i màrqueting digital
Av. Primat Reig, 189. València


Vore més

Afegir a calendari 11/25/22 10:00 11/25/22 Europe/Madrid TALLER. “Stencil i activisme. El disseny gràfic com a eina d’agitació social” El disseny gràfic crea missatges carregats de significats i simbolisme capaços d'alterar consciències. És per aquesta raó que el professional es presenta com un agent de canvi i transformació davant la metamorfosi social, cultural i econòmica que travessen les societats. Durant el SS. XX i XXI els dissenyadors i artistes més compromesos amb les causes socials han trobat en el Stencil el mitjà ideal per a donar veu a aquests missatges per la rapidesa de la seua execució i producció en sèrie. A través de la pràctica del stencil com a eina plàstica de comunicació i explorant diversos materials com a papers, teles, textures o un altre tipus de plantilles i objectes, els assistents al taller tindran la possibilitat de reflexionar sobre el paper de la comunicació visual i el seu impacte en el pensament individual i col·lectiu. Per a posteriorment passar a l'acció desenvolupant missatges visuals que busquen promoure, donar veu i agitar consciències davant temes tan actuals i necessaris com: la crisi climàtica, les desigualtats socials, l'apoderament de totes les dones, etc. Finalment, els missatges creats de manera individual seran exposats, analitzats i debatuts per tots els participants.

CEI, escola de disseny i màrqueting digital
Av. Primat Reig, 189. València

Entrada gratuïta

El disseny gràfic crea missatges carregats de significats i simbolisme capaços d’alterar consciències. És per aquesta raó que el professional es presenta com un agent de canvi i transformació davant la metamorfosi social, cultural i econòmica que travessen les societats.

Durant el SS. XX i XXI els dissenyadors i artistes més compromesos amb les causes socials han trobat en el Stencil el mitjà ideal per a donar veu a aquests missatges per la rapidesa de la seua execució i producció en sèrie.

A través de la pràctica del stencil com a eina plàstica de comunicació i explorant diversos materials com a papers, teles, textures o un altre tipus de plantilles i objectes, els assistents al taller tindran la possibilitat de reflexionar sobre el paper de la comunicació visual i el seu impacte en el pensament individual i col·lectiu. Per a posteriorment passar a l’acció desenvolupant missatges visuals que busquen promoure, donar veu i agitar consciències davant temes tan actuals i necessaris com: la crisi climàtica, les desigualtats socials, l’apoderament de totes les dones, etc.
Finalment, els missatges creats de manera individual seran exposats, analitzats i debatuts per tots els participants.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te