TALLER. “Un apropament al mosaic de Nolla”

TALLER. “Un apropament al mosaic de Nolla”

10
Sep
10:00H
ds

Àgora València
Plaça de l’Ajuntament


Vore més

Afegir a calendari 09/10/22 10:00 09/10/22 Europe/Madrid TALLER. “Un apropament al mosaic de Nolla” El pròxim 10 de setembre Àgora València acollirà a les 11:00 del matí un taller didàctic sobre el mosaic de Nolla a càrrec de Arae Patrimoni. Un taller familiar, amb públic reduït, on descobrirem de manera pràctica el disseny i aplicació d'un dels patrimonis artesanals valencians més estesos pel món. La ceràmica Nolla és la primera ceràmica d'altes prestacions produïda a Espanya. A partir de xicotetes tessel·les gométricas de gres, es conformaven complexes composicions a manera de mosaic. El seu èxit va traspassar fronteres, arribant a Cuba o Filipines, i per descomptat va passar a formar part de les edificacions més modernistes de la ciutat de València. Descobreix el mosaic de Nolla mitjançant un joc amb el qual gaudir dels dissenys de la històrica empresa Nolla. Utilitzant peces de colors, podràs recompondre els motius geomètrics dels catàlegs o inventar les teues pròpies composicions. Aquesta experiència et permetrà familiaritzar-te amb aquest patrimoni valencià de gran valor.

Àgora València
Plaça de l’Ajuntament

Preu - GRATIS AMB INSCRIPCIÓ

Reservar entrades

El pròxim 10 de setembre Àgora València acollirà a les 11:00 del matí un taller didàctic sobre el mosaic de Nolla a càrrec de Arae Patrimoni. Un taller familiar, amb públic reduït, on descobrirem de manera pràctica el disseny i aplicació d’un dels patrimonis artesanals valencians més estesos pel món.

La ceràmica Nolla és la primera ceràmica d’altes prestacions produïda a Espanya. A partir de xicotetes tessel·les gométricas de gres, es conformaven complexes composicions a manera de mosaic. El seu èxit va traspassar fronteres, arribant a Cuba o Filipines, i per descomptat va passar a formar part de les edificacions més modernistes de la ciutat de València. Descobreix el mosaic de Nolla mitjançant un joc amb el qual gaudir dels dissenys de la històrica empresa Nolla. Utilitzant peces de colors, podràs recompondre els motius geomètrics dels catàlegs o inventar les teues pròpies composicions. Aquesta experiència et permetrà familiaritzar-te amb aquest patrimoni valencià de gran valor.

TALLER. “Un apropament al mosaic de Nolla”
10 Sep
Saturday - 10:00H

Àgora València
Plaça de l’Ajuntament

TALLER. “Un apropament al mosaic de Nolla”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te