Tipografia’m

Tipografia’m

01
Sep
- 01 Dec

MuVIM
Sala de la Torre
Quevedo, 10 y Guillem de Castro
46001. València


Vore més

Afegir a calendari 09/01/20 12/01/20 Europe/Madrid Tipografia’m
L'escriptura existeix des del moment en què es constitueix en un sistema organitzat de signes autònoms pels quals l'usuari pot materialitzar i fixar clarament tot el que pensa, sent i sap expressar… Però alguns sentim que tal vegada l'ànima de la lletra (ara instrument de la raó) enyora el seu origen independent. La seua llibertat perduda.
L'exposició Tipografia’m porta aquest títol perquè se centra en el caràcter ema, la tretzena lletra de l'abecedari espanyol. Partint d'aquesta lletra, busca experimentar gràfica i conceptualment mitjançant qualsevol tècnica per a reivindicar el paper formal de la lletra en el disseny i l'art. Aïllant un caràcter qualsevol del seu context habitual (la paraula, la línia, el paràgraf, la pàgina…), preten allunyar-lo del domini de la lingüística i aproximar-lo al terreny del visual, per a intervenir en ell com a objecte purament formal. Tot això aconseguirà donar major visibilitat a la labor de tants dissenyadors de tipus que, amb el seu esforç i talent, han atorgat un caràcter especial i únic a cada lletra ema dissenyada.

MuVIM
Sala de la Torre
Quevedo, 10 y Guillem de Castro
46001. València

Entrada gratuïta

L’escriptura existeix des del moment en què es constitueix en un sistema organitzat de signes autònoms pels quals l’usuari pot materialitzar i fixar clarament tot el que pensa, sent i sap expressar… Però alguns sentim que tal vegada l’ànima de la lletra (ara instrument de la raó) enyora el seu origen independent. La seua llibertat perduda.

L’exposició Tipografia’m porta aquest títol perquè se centra en el caràcter ema, la tretzena lletra de l’abecedari espanyol. Partint d’aquesta lletra, busca experimentar gràfica i conceptualment mitjançant qualsevol tècnica per a reivindicar el paper formal de la lletra en el disseny i l’art. Aïllant un caràcter qualsevol del seu context habitual (la paraula, la línia, el paràgraf, la pàgina…), preten allunyar-lo del domini de la lingüística i aproximar-lo al terreny del visual, per a intervenir en ell com a objecte purament formal. Tot això aconseguirà donar major visibilitat a la labor de tants dissenyadors de tipus que, amb el seu esforç i talent, han atorgat un caràcter especial i únic a cada lletra ema dissenyada.

Expo-Muvim_Tipografiam
Tipografia’m
01 Sep - 01 Dec

MuVIM
Sala de la Torre
Quevedo, 10 y Guillem de Castro
46001. València

Tipografia’m

Vols estar a l'última?

Subscriu-te