TROBADA. «Bajo la mirada», prèvia del VIII Festival arquia/próxima 2022

TROBADA. «Bajo la mirada», prèvia del VIII Festival arquia/próxima 2022

03
May
11:30H
dt

Espai Alfaro


Vore més

Afegir a calendari 05/03/22 11:30 05/03/22 Europe/Madrid TROBADA. «Bajo la mirada», prèvia del VIII Festival arquia/próxima 2022 El dimarts 3 de maig tindrà lloc en l'Espai Alfaro, el tercer intercanvi «Sota la mirada» que comptarà amb un taller a càrrec de Paisaje Transversal i un debat en el qual participaran Fran Silvestre, Sol Candela, Josep Ferrando, David Estal i Vicent Molins, amb la participació d'Inma Femenía, Daniel Nebot i Mariela Apollonio. L'esdeveniment s'emmarca dins dels actes precedents al VIII Festival Arquia/Pròxima 2022 que tindrà lloc a València. D'11.30 a 13.00h — Taller a càrrec de Paisage Transversal: des d'un encreuament de mirades entre l'individual i el col·lectiu en foment d'un urbanisme i disseny ètics i col·laboratius. Per a assistir, serà necessari registrar-se a través de: https://forms.gle/7eSxzruGCFUo7QmUA De 19.00h a 21.00h — Debat amb la participació d'Inma Femenía (artista), Daniel Nebot (dissenyador), Mariela Apollonio (fotògrafa) i Vicent Molins (periodista). Presenten Sol Candela, directora de la Fundació Arquia i David Estal, coordinador del VIII Festival arquia/pròxima ‘Resiliència. Un equilibri dinàmic’.

Espai Alfaro

Entrada gratuïta

El dimarts 3 de maig tindrà lloc en l’Espai Alfaro, el tercer intercanvi «Sota la mirada» que comptarà amb un taller a càrrec de Paisaje Transversal i un debat en el qual participaran Fran Silvestre, Sol Candela, Josep Ferrando, David Estal i Vicent Molins, amb la participació d’Inma Femenía, Daniel Nebot i Mariela Apollonio.

L’esdeveniment s’emmarca dins dels actes precedents al VIII Festival Arquia/Pròxima 2022 que tindrà lloc a València.

D’11.30 a 13.00h — Taller a càrrec de Paisage Transversal: des d’un encreuament de mirades entre l’individual i el col·lectiu en foment d’un urbanisme i disseny ètics i col·laboratius. Per a assistir, serà necessari registrar-se a través de: https://forms.gle/7eSxzruGCFUo7QmUA

De 19.00h a 21.00h — Debat amb la participació d’Inma Femenía (artista), Daniel Nebot (dissenyador), Mariela Apollonio (fotògrafa) i Vicent Molins (periodista). Presenten Sol Candela, directora de la Fundació Arquia i David Estal, coordinador del VIII Festival arquia/pròxima ‘Resiliència. Un equilibri dinàmic’.

L'esdeveniment s'emmarca dins dels actes precedents al VIII Festival Arquia/Pròxima 2022 que tindrà lloc a València.

TROBADA. «Bajo la mirada», prèvia del VIII Festival arquia/próxima 2022
03 May
Tuesday - 11:30H

Espai Alfaro

TROBADA. «Bajo la mirada», prèvia del VIII Festival arquia/próxima 2022

Vols estar a l'última?

Subscriu-te