TROBADA. “Ceràmica Oberta Manises”

TROBADA. “Ceràmica Oberta Manises”

17
Sep
10:00H
ds

Manises


Vore més

Afegir a calendari 09/17/22 10:00 09/17/22 Europe/Madrid TROBADA. “Ceràmica Oberta Manises” Ceràmica Oberta és una jornada de portes obertes amb activitats, tallers i demostracions ceràmiques 100% gratuïtes que es celerará el dissabte 17 de setembre (10 a 14h i 16 a 20h) a Manises. Prop de mig centenar d'artesans, obrin les portes dels seus tallers o ofereixen activitats lúdiques al carrer per a tota la família, inclosa la mascota. Hi haurà activitats en 3 punts de la ciutat (C/Torrent, C/València i C/Mestre Serrano) i diversos tallers en altres punts. Pots informar-te i reservar tallers gratis en l'adreça www.ceramicaobertamanises.es Activitat organitzada per les Regidories de Turisme i Promoció de la Ceràmica de Manises.

Manises

Entrada gratuïta

Ceràmica Oberta és una jornada de portes obertes amb activitats, tallers i demostracions ceràmiques 100% gratuïtes que es celerará el dissabte 17 de setembre (10 a 14h i 16 a 20h) a Manises. Prop de mig centenar d’artesans, obrin les portes dels seus tallers o ofereixen activitats lúdiques al carrer per a tota la família, inclosa la mascota.

Hi haurà activitats en 3 punts de la ciutat (C/Torrent, C/València i C/Mestre Serrano) i diversos tallers en altres punts. Pots informar-te i reservar tallers gratis en l’adreça www.ceramicaobertamanises.es

Activitat organitzada per les Regidories de Turisme i Promoció de la Ceràmica de Manises.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te