TROBADA. “El ABC de la rotulación comercial”

TROBADA. “El ABC de la rotulación comercial”

26
Jul
18:30H
dt

Colegio Territorial de Arquitectos de València


Vore més

Afegir a calendari 07/26/22 18:30 07/26/22 Europe/Madrid TROBADA. “El ABC de la rotulación comercial”

El pròxim 26 de juliol en el Espai Gustavino de l'edifici del Col·legi Territorial d'Arquitectes de València se celebra la jornada "El ABC de la rotulación comercial", organitzat per CTAV, TiposQueImportan i Logopost en col·laboració amb World Design Capital València 2022. L'entrada és gratuïta prèvia reserva.

Després de l'obertura de l'esdeveniment es presentarà l'exhibició “L'Art de la retolació” a càrrec de Ricardo Moreno, Paco Vivó i JP. Chambe. En aquesta exhibició podrem apreciar diferents tècniques de retolació comercial; creació d'alfabets a l'aire (lletra americana), coneixerem el procés de estarcit sobre paper i la creació de lletres ornamentals entre altres.

Colegio Territorial de Arquitectos de València

Preu - GRATIS AMB RESERVA

Reservar entrades

El pròxim 26 de juliol en el Espai Gustavino de l’edifici del Col·legi Territorial d’Arquitectes de València se celebra la jornada “El ABC de la rotulación comercial”, organitzat per CTAV, TiposQueImportan i Logopost en col·laboració amb World Design Capital València 2022. L’entrada és gratuïta prèvia reserva.

Després de l’obertura de l’esdeveniment es presentarà l’exhibició “L’Art de la retolació” a càrrec de Ricardo Moreno, Paco Vivó i JP. Chambe. En aquesta exhibició podrem apreciar diferents tècniques de retolació comercial; creació d’alfabets a l’aire (lletra americana), coneixerem el procés de estarcit sobre paper i la creació de lletres ornamentals entre altres.

També s’inaugurarà la peça escultòrica “L’ABC de la retolació comercial”, una  obra cinètica dissenyada per Miguel Maestro, un homenatge tridimensional a la retolació comercial de València que ressalta pel seu caràcter processal, implicant l’espectador en la creació. Una peça produïda per l’empresa col·laboradora Logopost que s’instal·larà de manera permanent al pati interior del CTAV.

El fermall de la nit el posarà la projecció del documental “TiposqueImportan”, dirigida per Miguel Maestro. Una obra que presenta el projecte que s’ha emmarcat dins del marc de World Design Capital Valencia 2022.

Durant la jornada es comptarà amb la amenización musical de DJ Rosvil.

AGENDA DEL DIA

18.30h

Obertura de portes

Música de DJ Rosvil Set.

18:30 a 19:30h

Exhibició “L’Art de la retolació” a càrrec de Ricardo Moreno, Paco Vivó i JP. Chambe.

19.30h

Inauguració de la peça escultòrica “L’ABC de la retolació comercial”, de Miguel Maestro

20.00h

Projecció Re-estrene del curt documental “TiposQueImportan”.

20.30h

DJ Rosvil Set.

TROBADA. “El ABC de la rotulación comercial”
26 Jul
Tuesday - 18:30H

Colegio Territorial de Arquitectos de València

TROBADA. “El ABC de la rotulación comercial”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te