TROBADA. «El pecat i el disseny»

TROBADA. «El pecat i el disseny»

24
Nov
18:30H
dj

Centre Cultural la Nau


Afegir a calendari 11/24/22 18:30 11/24/22 Europe/Madrid TROBADA. «El pecat i el disseny»

Amb motiu de l'arribada de l'exposició «El millor disseny de l’any» a la ciutat de València, s'ha organitzat el col·loqui  «El pecat i el disseny», que pretén reflexionar sobre la practica professional i promoure el pensament crític del col·lectiu, sota el paraigua de la sostenibilitat, la inclusió, la innovació i la bellesa.

Es podrà reflexionar i debatre sobre les possibilitats que ens brinda el disseny com a eina de canvi i millora de la vida de les persones. En el marc de València Capital Mundial del Disseny 2022, l'esdeveniment tindrà lloc el 24 de novembre a les 18.30h en el Centre Cultural La Nau. Organitzat pel FAD en col·laboració amb l’ADCV i el Centre Cultural La Nau, i impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i el Disseny Hub. L'entrada serà gratuïta, sota inscripció prèvia, però amb aforament limitat.

Centre Cultural la Nau

Preu - GRATIS AMB RESERVA

Reservar entrades

Amb motiu de l’arribada de l’exposició «El millor disseny de l’any» a la ciutat de València, s’ha organitzat el col·loqui  «El pecat i el disseny», que pretén reflexionar sobre la practica professional i promoure el pensament crític del col·lectiu, sota el paraigua de la sostenibilitat, la inclusió, la innovació i la bellesa.

Es podrà reflexionar i debatre sobre les possibilitats que ens brinda el disseny com a eina de canvi i millora de la vida de les persones.

En el marc de València Capital Mundial del Disseny 2022, l’esdeveniment tindrà lloc el 24 de novembre a les 18.30h en el Centre Cultural La Nau. Organitzat pel FAD en col·laboració amb l’ADCV i el Centre Cultural La Nau, i impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i el Disseny Hub.

L’entrada serà gratuïta, sota inscripció prèvia, però amb aforament limitat.

TROBADA. «El pecat i el disseny»
24 Nov
Thursday - 18:30H

Centre Cultural la Nau

TROBADA. «El pecat i el disseny»

Vols estar a l'última?

Subscriu-te