TROBADA. «El valor de la creativitat col·lectiva»

TROBADA. «El valor de la creativitat col·lectiva»

16
Nov
17:30H
dc

Àgora València
Plaça de l’Ajuntament


Afegir a calendari 11/16/22 17:30 11/16/22 Europe/Madrid TROBADA. «El valor de la creativitat col·lectiva» Dimecres 16 de novembre tindrà lloc en l'Àgora València de la Plaça de l'Ajuntament de València l'acte «El valor de la creativitat col·lectiva», que han organitzat les cooperatives creatives i de disseny valencianes, en col·laboració amb la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval) i la Federació de Cooperatives de Treball Associat (Fevecta). L'acte donarà principi a les 17:30 h amb la inauguració a càrrec de Xavi Calvo, director general de la World Design Capital Valencia 2022, que donarà pas a un col·loqui en el qual participaran les cooperatives Barret Films, Makea tu vida, Joanrojeski, Makinacción i Crearqció, amb la moderació de Josep Olmos, coordinador de Projectes de Granissat Estudi Creatiu. L'objectiu de l'acte, que s'ha promogut a propòsit de la Capitalitat Mundial del Disseny, és posar en valor la creativitat col·lectiva generada sota la fórmula cooperativa i visibilitzar la manera que aquestes empreses tenen de treballar i crear d'acord amb els valors del cooperativisme. En la clausura intervindrà la directora general d'Emprenedoria i Cooperativisme, Teresa García Muñoz. Aquest acte compta amb el patrocini de la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i de Caixa Popular.

Àgora València
Plaça de l’Ajuntament

Entrada gratuïta

Dimecres 16 de novembre tindrà lloc en l’Àgora València de la Plaça de l’Ajuntament de València l’acte «El valor de la creativitat col·lectiva», que han organitzat les cooperatives creatives i de disseny valencianes, en col·laboració amb la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval) i la Federació de Cooperatives de Treball Associat (Fevecta).

L’acte donarà principi a les 17:30 h amb la inauguració a càrrec de Xavi Calvo, director general de la World Design Capital Valencia 2022, que donarà pas a un col·loqui en el qual participaran les cooperatives Barret Films, Makea tu vida, Joanrojeski, Makinacción i Crearqció, amb la moderació de Josep Olmos, coordinador de Projectes de Granissat Estudi Creatiu.

L’objectiu de l’acte, que s’ha promogut a propòsit de la Capitalitat Mundial del Disseny, és posar en valor la creativitat col·lectiva generada sota la fórmula cooperativa i visibilitzar la manera que aquestes empreses tenen de treballar i crear d’acord amb els valors del cooperativisme.

En la clausura intervindrà la directora general d’Emprenedoria i Cooperativisme, Teresa García Muñoz.

Aquest acte compta amb el patrocini de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i de Caixa Popular.

TROBADA. «El valor de la creativitat col·lectiva»
16 Nov
Wednesday - 17:30H

Àgora València
Plaça de l’Ajuntament

TROBADA. «El valor de la creativitat col·lectiva»

Vols estar a l'última?

Subscriu-te