TROBADA. «Influencer Culture»

TROBADA. «Influencer Culture»

24
Jul
17:00H
dg

Àgora València


Afegir a calendari 07/24/22 17:00 07/24/22 Europe/Madrid TROBADA. «Influencer Culture» Influencer Culture és un esdeveniment que intenta mantindre viva la cultura del Hip-Hop entre els ballarins d'aquesta disciplina. La comunitat de Hip-Hop a València es troba en plena expansió ja que cada vegada s'està sumant la nova generació a aqueix moviment, per la qual cosa és molt important generar activitat interna perquè estiguen preparats per a competir fora d'aquesta ciutat. Les Jam Session són un espai segur d'intercanvi d'informació i aprenentatge. El pròxim 24 de juliol des de les 17:00h es durà a terme una nova edició d'aquest esdeveniment en Àgora València, el pavelló inclusiu de World Design Capital València 2022. L'esdeveniment estarà presentat pel influencer Boy Bach. Després es duran a terme unes jam sessions on els ballarins i el Dj comparteixen la seua dansa, les jams normalment s'usen per a entrenar, compartir informació i fins i tot per a exposar la teua dansa davant altres ballarins. Després es durà a terme un 7toSmoke: més conegut com el rei de la pista, és una categoria molt dinàmica de competició. Gana el primer que arribe a 7 victòries. La competició estarà acompanyada d'un 7toSmoke per a menors de 17 anys. El jutge per a la primera competició serà Donen Meliá i per a la competició de menors de 17 anys serà José Perchy.

Àgora València

Entrada gratuïta

Influencer Culture és un esdeveniment que intenta mantindre viva la cultura del Hip-Hop entre els ballarins d’aquesta disciplina. La comunitat de Hip-Hop a València es troba en plena expansió ja que cada vegada s’està sumant la nova generació a aqueix moviment, per la qual cosa és molt important generar activitat interna perquè estiguen preparats per a competir fora d’aquesta ciutat. Les Jam Session són un espai segur d’intercanvi d’informació i aprenentatge. El pròxim 24 de juliol des de les 17:00h es durà a terme una nova edició d’aquest esdeveniment en Àgora València, el pavelló inclusiu de World Design Capital València 2022.

L’esdeveniment estarà presentat pel influencer Boy Bach. Després es duran a terme unes jam sessions on els ballarins i el Dj comparteixen la seua dansa, les jams normalment s’usen per a entrenar, compartir informació i fins i tot per a exposar la teua dansa davant altres ballarins. Després es durà a terme un 7toSmoke: més conegut com el rei de la pista, és una categoria molt dinàmica de competició. Gana el primer que arribe a 7 victòries. La competició estarà acompanyada d’un 7toSmoke per a menors de 17 anys. El jutge per a la primera competició serà Donen Meliá i per a la competició de menors de 17 anys serà José Perchy.

AGENDA DEL DIA

  • 17:00 – 17:45 : Jam Sessió
  •  18:007toSmoke & 7toSmoke17
  • 18:45 – 19:45- Jam Sessió:
  • 19:45 7toSmoke Pro
  • 20.30 : Jam Sessió

21:30: Despedida

TROBADA. «Influencer Culture»
24 Jul
Sunday - 17:00H

Àgora València

TROBADA. «Influencer Culture»

Vols estar a l'última?

Subscriu-te