TROBADA. “Internacionalització del disseny. Com donar-se a conéixer en el món?”

TROBADA. “Internacionalització del disseny. Com donar-se a conéixer en el món?”

29
Sep
10:00H
dj

Espai World Design Capital Valencia 2022
Veles e Vents
(La Marina de València)


Vore més

Afegir a calendari 09/29/22 10:00 09/29/22 Europe/Madrid TROBADA. “Internacionalització del disseny. Com donar-se a conéixer en el món?” Acció Cultural Espanyola col·labora amb World Design Capital Valencia 2022 organitzant la jornada  "Internacionalització del disseny. Com donar-se a conéixer en el món?" el 29 de setembre, a les 10:00h en l'espai World Design Capital Valencia 2022 de l'Edifici Veles eVents de La Marina de València. Durant aquesta jornada es reflexionarà sobre diferents aspectes de el Programa de MOBILITAT d'AC/E l'objectiu de la qual és donar suport a la capacitat del sector cultural i de les seues indústries creatives per a operar a nivell internacional, promovent la circulació i mobilitat d'obres, produccions, artistes, creadors, agents i professionals culturals i creatius.

Espai World Design Capital Valencia 2022
Veles e Vents
(La Marina de València)

Preu - GRATIS AMB RESERVA

Reservar entrades

Acció Cultural Espanyola col·labora amb World Design Capital Valencia 2022 organitzant la jornada  “Internacionalització del disseny. Com donar-se a conéixer en el món?” el 29 de setembre, a les 10:00h en l’espai World Design Capital Valencia 2022 de l’Edifici Veles eVents de La Marina de València.

Durant aquesta jornada es reflexionarà sobre diferents aspectes de el Programa de MOBILITAT d’AC/E l’objectiu de la qual és donar suport a la capacitat del sector cultural i de les seues indústries creatives per a operar a nivell internacional, promovent la circulació i mobilitat d’obres, produccions, artistes, creadors, agents i professionals culturals i creatius.

La xarrada comptarà amb els següents participants: Isabel Izquierdo i Marta Rincón d’Acció Cultural Espanyola AC/E; les dissenyadores Andrea Santamarina, Inma Bermúdez i Marisa Santamaría; Xavi Calvo, director de World Design Capital Valencia 2022; el dissenyador Miguel Leiro i l’estudi de disseny Yonoh.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te