TROBADA. Jornada «El millor disseny amb impacte positiu»

TROBADA. Jornada «El millor disseny amb impacte positiu»

21
Sep

Las Naves


Vore més

Afegir a calendari 09/21/22 09/21/22 Europe/Madrid TROBADA. Jornada «El millor disseny amb impacte positiu» Jornada per a reflexionar sobre la importància del disseny en el benestar de la societat, línia de treball sobre la qual se centrarà aquesta trobada. Es destacaran alguns dels projectes reconeguts en els Premis Impacte Positiu entregats el maig passat dins dels VI Premis ADCV en les categories de disseny gràfic (Hui és el dia i Trampolí); en disseny d'espais (Impacte), i cinc en producte (EstudiHac, Nacho Timón, APU’A i Inma Bermúdez). El disseny social o disseny amb impacte positiu proposa prestar major atenció a les capacitats del disseny per a aconseguir benestar més enllà del benestar material. Suposa un compromís per a dissenyar sota aquestes perspectives responsables.

Las Naves

Entrada gratuïta

Jornada per a reflexionar sobre la importància del disseny en el benestar de la societat, línia de treball sobre la qual se centrarà aquesta trobada.

Es destacaran alguns dels projectes reconeguts en els Premis Impacte Positiu entregats el maig passat dins dels VI Premis ADCV en les categories de disseny gràfic (Hui és el dia i Trampolí); en disseny d’espais (Impacte), i cinc en producte (EstudiHac, Nacho Timón, APU’A i Inma Bermúdez).

El disseny social o disseny amb impacte positiu proposa prestar major atenció a les capacitats del disseny per a aconseguir benestar més enllà del benestar material. Suposa un compromís per a dissenyar sota aquestes perspectives responsables.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te