TROBADA. “Party Studies DJ session, festa inaugural del Festival Ensems”

TROBADA. “Party Studies DJ session, festa inaugural del Festival Ensems”

15
Sep
22:00H
dj

Àgora València
Plaça de l’Ajuntament


Vore més

Afegir a calendari 09/15/22 22:00 09/15/22 Europe/Madrid TROBADA. “Party Studies DJ session, festa inaugural del Festival Ensems”
Party Studies es concep com un marc per a indagar la festa com a expressió dinàmica i complexa. La festa es planteja com un escenari experimental de convivència en el qual la festa, la música, el deliri, l'hospitalitat, l'agressivitat i l'embriaguesa s'erigeixen com a principis definitoris. Com a tal, la festa marca instàncies de pas, fugida, vinculació i fallada, passant del ritual social i el banquet cerimonial a la ruptura celebratòria; de les reunions a petita escala a les raves a gran escala, de les noces als aniversaris, dels apartaments als territoris perifèrics, les festes defineixen la socialitat com a transformativa i transitòria. Seguint la dinàmica expressiva de la festa, Party Studies es desenvolupa com una sèrie de publicacions, tallers i esdeveniments. El punt central de la sèrie és la consideració de la festa com una construcció fonamentalment relacional que possibilita i alhora tibant les formes de sociabilitat, on l'hospitalitat i l'inhòspit, el dolor i el plaer s'entrecreuen. En aquest sentit, el món comú que és una festa és igualment excessiu, tendint a la ruptura, fins i tot a la violència, i al saldo fet relíquia de l'endemà. Definint un espai d'afinitat, la festa s'excedeix igualment, donant pas a una intensitat eròtica on la relacionalitat es mou cap a estats de deliri. La festa emergeix com un espai crític i creatiu de reelaboració dels ordres del cos, i es considera en el seu extrem, que alimenta un moviment on la bona societat es posa en espera i la presentació del jo es desordena. Amb DJ Tekiero (Cantaditas poky), Diego Navarro (Hard Trance) i DJ Cute Aggression (Hardcore) Aquestes activitats requereixen d'inscripció prèvia emplenant el següent formulari: https://forms.gle/dkocXCMmzTLY45eX7

Àgora València
Plaça de l’Ajuntament

Preu - GRATIS CON RESERVA

Reservar entrades

Party Studies es concep com un marc per a indagar la festa com a expressió dinàmica i complexa. La festa es planteja com un escenari experimental de convivència en el qual la festa, la música, el deliri, l’hospitalitat, l’agressivitat i l’embriaguesa s’erigeixen com a principis definitoris. Com a tal, la festa marca instàncies de pas, fugida, vinculació i fallada, passant del ritual social i el banquet cerimonial a la ruptura celebratòria; de les reunions a petita escala a les raves a gran escala, de les noces als aniversaris, dels apartaments als territoris perifèrics, les festes defineixen la socialitat com a transformativa i transitòria. Seguint la dinàmica expressiva de la festa, Party Studies es desenvolupa com una sèrie de publicacions, tallers i esdeveniments.

El punt central de la sèrie és la consideració de la festa com una construcció fonamentalment relacional que possibilita i alhora tibant les formes de sociabilitat, on l’hospitalitat i l’inhòspit, el dolor i el plaer s’entrecreuen. En aquest sentit, el món comú que és una festa és igualment excessiu, tendint a la ruptura, fins i tot a la violència, i al saldo fet relíquia de l’endemà. Definint un espai d’afinitat, la festa s’excedeix igualment, donant pas a una intensitat eròtica on la relacionalitat es mou cap a estats de deliri. La festa emergeix com un espai crític i creatiu de reelaboració dels ordres del cos, i es considera en el seu extrem, que alimenta un moviment on la bona societat es posa en espera i la presentació del jo es desordena.

Amb DJ Tekiero (Cantaditas poky), Diego Navarro (Hard Trance) i DJ Cute Aggression (Hardcore)

Aquestes activitats requereixen d’inscripció prèvia emplenant el següent formulari: https://forms.gle/dkocXCMmzTLY45eX7

Vols estar a l'última?

Subscriu-te