TROBADA. “Premis ADCV”

TROBADA. “Premis ADCV”

25
May
19:00H
dc

Teatre Principal


Vore més

Afegir a calendari 05/25/22 19:00 05/25/22 Europe/Madrid TROBADA. “Premis ADCV”

El disseny de la Comunitat Valenciana es dona cita el 25 de maig en la cerimònia de lliurament de la VI edició dels Premis ADCV. Una gala que reunirà, en el Teatre Principal de València, a professionals del sector, estudis i representants del món cultural, polític i empresarial i en la qual es reconeixerà als millors treballs dels últims tres anys en els àmbits de disseny gràfic, digital, d'espais i de producte.

La convocatòria de 2022 dels Premis ADCV ha batut rècord de candidatures, amb més de 550 dissenys presentats. Aquests treballs han sigut realitzats o difosos entre gener de 2019 i desembre de 2021 per estudis, professionals, estudiants o equips de disseny d'empreses de la Comunitat Valenciana. En cadascuna de les 38 categories, s'opta a premis ‘Or’ i ‘Plata’. A ells se suma, en aquesta edició, un nou guardó: el 'Premi Impacte Positiu', al projecte o projectes que contribuïsquen, de manera especialment destacable, a la millora de la societat i l'entorn. En la cerimònia s'entregaran els guardons honorífics atorgats per decisió de les i els professionals, estudis i empreses integrants de la ADCV. Els Premis Honorífics ADCV 2022 són el dissenyador Paco Bascuñán Rams -a títol pòstum-, en la categoria de 'Trajectòria Professional', el Centre del Carme Cultura Contemporània, en la de 'Entitats', i l'empresa de mobiliari Actiu, en 'Innovació'.

Els Premis ADCV 2022 compten amb el suport de la Generalitat Valenciana, Diputació de València, Ajuntament de València, World Design Capital València 2022, el centre d'innovació Las Naves i el Teatre Principal, i amb la col·laboració de Cervesa Túria. A més, tenen com a col·lectius i entitats amigues a la Xarxa Espanyola d'Associacions de Disseny (READ); l'Associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD); el Col·legi de Dissenyadors d'Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV); la Associació de Professionals de la Il.lustració Valenciana (APIV); el Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de la Comunitat Valenciana; la Associació de Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (ComunitAD); la Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló, La Exprimidora; València Plaza; DXI Magazine, i DissenyCV.

La cerimònia de lliurament dels VI Premis ADCV tindrà lloc el dimecres 25 de maig, a les 19 hores, en el Teatre Principal de València. L'aforament és limitat. L'entrada és gratuïta, però és imprescindible registre previ, escrivint a info@adcv.com Més informació en www.adcv.com/galapremiosadcv2022

Teatre Principal

Entrada gratuïta

El disseny de la Comunitat Valenciana es dona cita el 25 de maig en la cerimònia de lliurament de la VI edició dels Premis ADCV. Una gala que reunirà, en el Teatre Principal de València, a professionals del sector, estudis i representants del món cultural, polític i empresarial i en la qual es reconeixerà als millors treballs dels últims tres anys en els àmbits de disseny gràfic, digital, d’espais i de producte.

La convocatòria de 2022 dels Premis ADCV ha batut rècord de candidatures, amb més de 550 dissenys presentats. Aquests treballs han sigut realitzats o difosos entre gener de 2019 i desembre de 2021 per estudis, professionals, estudiants o equips de disseny d’empreses de la Comunitat Valenciana.
En cadascuna de les 38 categories, s’opta a premis ‘Or’ i ‘Plata’. A ells se suma, en aquesta edició, un nou guardó: el ‘Premi Impacte Positiu’, al projecte o projectes que contribuïsquen, de manera especialment destacable, a la millora de la societat i l’entorn.
En la cerimònia s’entregaran els guardons honorífics atorgats per decisió de les i els professionals, estudis i empreses integrants de la ADCV. Els Premis Honorífics ADCV 2022 són el dissenyador Paco Bascuñán Rams -a títol pòstum-, en la categoria de ‘Trajectòria Professional’, el Centre del Carme Cultura Contemporània, en la de ‘Entitats’, i l’empresa de mobiliari Actiu, en ‘Innovació’.

Els Premis ADCV 2022 compten amb el suport de la Generalitat Valenciana, Diputació de València, Ajuntament de València, World Design Capital València 2022, el centre d’innovació Las Naves i el Teatre Principal, i amb la col·laboració de Cervesa Túria.
A més, tenen com a col·lectius i entitats amigues a la Xarxa Espanyola d’Associacions de Disseny (READ); l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD); el Col·legi de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV); la Associació de Professionals de la Il.lustració Valenciana (APIV); el Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de la Comunitat Valenciana; la Associació de Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (ComunitAD); la Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló, La Exprimidora; València Plaza; DXI Magazine, i DissenyCV.

La cerimònia de lliurament dels VI Premis ADCV tindrà lloc el dimecres 25 de maig, a les 19 hores, en el Teatre Principal de València. L’aforament és limitat. L’entrada és gratuïta, però és imprescindible registre previ, escrivint a info@adcv.com
Més informació en www.adcv.com/galapremiosadcv2022

TROBADA. “Premis ADCV”
25 May
Wednesday - 19:00H

Teatre Principal

TROBADA. “Premis ADCV”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te