TROBADA. “Valencia Culinary Festival”

TROBADA. “Valencia Culinary Festival”

30
May
- 12 Jun

València


Vore més

Afegir a calendari 05/30/22 06/12/22 Europe/Madrid TROBADA. “Valencia Culinary Festival” La cinquena edició de la trobada culinària posarà de manifest el paper fonamental que conjuguen productors, xefs i personal de sala en la gastronomia. Després d'un any d'aturada per la pandèmia, Valencia Culinary Festival torna al calendari d'esdeveniments de la Capital del Túria. Una iniciativa que organitza València Premium, associació d'empreses que reuneix l'oferta turística més exclusiva i singular del destí, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, Visit València i Diputació de València. La cinquena edició del festival començarà el 30 de maig i durarà fins al 12 de juny. Un total de quinze dies on amants de la cuina, especialistes del sector, i per què no, tot aquell que vulga delectar-se amb el millor de la gastronomia valenciana, pot gaudir de menús a quatre mans, ponències i activitats. L'objectiu d'aquesta edició és acostar el treball de productors, xefs i personal de sala als comensals. El cartell d'aquesta edició està integrat per: Ricard Camarena, Luis Valls (El Poblet), Bernd Knoller (RIFF), Begoña Rodrigo (La Saleta), Carito Lourenço i Germán Carrizo (FIerro), Yoshikazu Yanome (Kaido Sushi Bar), Enrique Medina (Apicius), Roberto Lozano (Casa Muntanya), Fran Espí (La Sucursal), Sara Olmedo (Ànima del Temple), Carlos Julián (Ampar), Llisa Negra de Quique Dacosta, Júnior Franc (Paradís Travel), Ostra València, Iván Talens (cocteler Hotel Only You València). A més de col·laboradors de les diferents accions d'enguany amb: D.O. Arròs de València, Olenda, Els Perles de València, Curii Raïm i Vins, Javi Revert, Begoístas, Vermut Vittore, Vacum, Mercat Central, Corporate Yachting, Only You, SH València Palace.

València

Entrada gratuïta

La cinquena edició de la trobada culinària posarà de manifest el paper fonamental que conjuguen productors, xefs i personal de sala en la gastronomia. Després d’un any d’aturada per la pandèmia, Valencia Culinary Festival torna al calendari d’esdeveniments de la Capital del Túria. Una iniciativa que organitza València Premium, associació d’empreses que reuneix l’oferta turística més exclusiva i singular del destí, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, Visit València i Diputació de València.

La cinquena edició del festival començarà el 30 de maig i durarà fins al 12 de juny. Un total de quinze dies on amants de la cuina, especialistes del sector, i per què no, tot aquell que vulga delectar-se amb el millor de la gastronomia valenciana, pot gaudir de menús a quatre mans, ponències i activitats. L’objectiu d’aquesta edició és acostar el treball de productors, xefs i personal de sala als comensals.

El cartell d’aquesta edició està integrat per: Ricard Camarena, Luis Valls (El Poblet), Bernd Knoller (RIFF), Begoña Rodrigo (La Saleta), Carito Lourenço i Germán Carrizo (FIerro), Yoshikazu Yanome (Kaido Sushi Bar), Enrique Medina (Apicius), Roberto Lozano (Casa Muntanya), Fran Espí (La Sucursal), Sara Olmedo (Ànima del Temple), Carlos Julián (Ampar), Llisa Negra de Quique Dacosta, Júnior Franc (Paradís Travel), Ostra València, Iván Talens (cocteler Hotel Only You València). A més de col·laboradors de les diferents accions d’enguany amb: D.O. Arròs de València, Olenda, Els Perles de València, Curii Raïm i Vins, Javi Revert, Begoístas, Vermut Vittore, Vacum, Mercat Central, Corporate Yachting, Only You, SH València Palace.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te