TROBADA. “València Disseny Week”

TROBADA. “València Disseny Week”

20
Sep
- 23

València


Vore més

Afegir a calendari 09/20/22 09/23/22 Europe/Madrid TROBADA. “València Disseny Week”

La València Disseny Week se celebrarà del 20 al 23 de setembre de 2022, coincidint amb Fira Hàbitat València. L'objectiu d'aquesta trobada anual és visibilitzar el talent del disseny valencià, tant a escala nacional com internacional, així com realçar el seu abast i potencial com a impulsor de la innovació, la sostenibilitat i l'evolució social, cultural i econòmica.

La XIII edició comptarà amb un programa divers, que inclourà des d'exposicions a xarrades, jornades, tallers, inauguracions i presentacions, amb diferents continguts i enfocaments. La #VDW2021 compta amb la cooperació de València Capital Mundial del Disseny 2022, fruit d'això se celebraran dos “signature events” de l'any de la capitalitat del disseny: el World Design Street Festival i el World Design Experience Fòrum.

En col·laboració amb l'ADCV

València

Entrada gratuïta

La València Disseny Week se celebrarà del 20 al 23 de setembre de 2022, coincidint amb Fira Hàbitat València. L’objectiu d’aquesta trobada anual és visibilitzar el talent del disseny valencià, tant a escala nacional com internacional, així com realçar el seu abast i potencial com a impulsor de la innovació, la sostenibilitat i l’evolució social, cultural i econòmica.

La XIII edició comptarà amb un programa divers, que inclourà des d’exposicions a xarrades, jornades, tallers, inauguracions i presentacions, amb diferents continguts i enfocaments. La #VDW2021 compta amb la cooperació de València Capital Mundial del Disseny 2022, fruit d’això se celebraran dos “signature events” de l’any de la capitalitat del disseny: el World Design Street Festival i el World Design Experience Fòrum.

En col·laboració amb l’ADCV

TROBADA. “València Disseny Week”
20 Sep - 23 Sep

València

TROBADA. “València Disseny Week”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te