TROBADA. World Design Capital Valencia 2022 en iF Design Marathon: “Disseny i Salut | Moda i Sostenibilitat — dos diàlegs essencials”

TROBADA. World Design Capital Valencia 2022 en iF Design Marathon: “Disseny i Salut | Moda i Sostenibilitat — dos diàlegs essencials”

13
Oct

Online


Vore més

Afegir a calendari 10/13/22 10/13/22 Europe/Madrid TROBADA. World Design Capital Valencia 2022 en iF Design Marathon: “Disseny i Salut | Moda i Sostenibilitat — dos diàlegs essencials” World Design Capital Valencia 2022 dedica el mes d'octubre a promoure el Disseny i la Salut i la Moda i la Sostenibilitat. València ofereix una plataforma global per a la trobada de ments, millors pràctiques i experiència en aquests dos diàlegs essencials. El títol de "Capital Mundial del Disseny" l'atorga cada dos anys la World Design Organization (WDO) a Mont-real (el Canadà) a les ciutats que utilitzen el disseny per a millorar la vida econòmica, social i cultural. L'elecció de la Capital Mundial del Disseny 2022 és una fantàstica oportunitat per a mostrar com la indústria del disseny a la regió de València enriqueix tant a Espanya com a la resta del món.

Online

Entrada gratuïta

World Design Capital Valencia 2022 dedica el mes d’octubre a promoure el Disseny i la Salut i la Moda i la Sostenibilitat. València ofereix una plataforma global per a la trobada de ments, millors pràctiques i experiència en aquests dos diàlegs essencials. El títol de “Capital Mundial del Disseny” l’atorga cada dos anys la World Design Organization (WDO) a Mont-real (el Canadà) a les ciutats que utilitzen el disseny per a millorar la vida econòmica, social i cultural.
L’elecció de la Capital Mundial del Disseny 2022 és una fantàstica oportunitat per a mostrar com la indústria del disseny a la regió de València enriqueix tant a Espanya com a la resta del món.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te