Festival: Valencia Disseny Week

Festival: Valencia Disseny Week

09
Nov
- 13
09:00H
dl

València, diverses localitzacions


Vore més

Afegir a calendari 11/09/20 09:00 11/13/20 Europe/Madrid Festival: Valencia Disseny Week
Valencia Disseny Week 2020, #VDW20, se celebra aquest any del 9 al 13 de novembre amb un format predominantment digital. Organitzada per l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), durant aquesta setmana s'activa un programa d'activitats que posa el disseny a disposició de totes les persones. Cada any se celebra aquest certamen creatiu, amb events impulsats per diferent agents rel·lacionats amb el disseny i dirigits per l'ADCV. Totes les seues activitats tenen en comú dos punts: el disseny i l'orientació generalista, amb caràcter obert i integrador. El principal objectiu de la VDW és promocionar el disseny i la creativitat valencians com a motor de la innovació empresarial, cultural i social. Per a aconseguir aquest propòsit, l'ADCV promou activitats pròpies i a la vegada oferix el paraigües de la marca VDW per als events que s'organitzen aquesta setmana: presentacions, conferències, tallers... Un conjunt d'activitats que posiciona al disseny valencià com a referent internacional i evidencia el seu paper com a clau per a millorar la qualitat de vida de les persones, augmentar la productivitat empresarial i assegurar un futur sostenible. Aquesta edició comptarà amb l'Economia Circular Open Week, jornades digitals que tindran lloc els matins del 10 al 13 de novembre organitzades per ADCV amb el recolzament de l'Agència Valenciana de la Innovació, i que comptaran amb la presència de professionals i representats d'organitzacions i empreses que treballen apostant per la transformació cap a un sistema circular. Per les vesprades, s'han previst tallers sobre disseny a càrrec d'estudis com Vibra o Makea tu vida; la presentació del llibre de Xema Aznar, «Incidencia y reflexión. Pensamientos en torno al diseño de producto», o la presentació del projecte nacional «From Spain with Design», organitzada per READ (Red Española de Asociaciones de Diseño).

València, diverses localitzacions

Entrada gratuïta

Valencia Disseny Week 2020, #VDW20, se celebra aquest any del 9 al 13 de novembre amb un format predominantment digital.

Organitzada per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), durant aquesta setmana s’activa un programa d’activitats que posa el disseny a disposició de totes les persones.

Cada any se celebra aquest certamen creatiu, amb events impulsats per diferent agents rel·lacionats amb el disseny i dirigits per l’ADCV. Totes les seues activitats tenen en comú dos punts: el disseny i l’orientació generalista, amb caràcter obert i integrador. El principal objectiu de la VDW és promocionar el disseny i la creativitat valencians com a motor de la innovació empresarial, cultural i social.

Per a aconseguir aquest propòsit, l’ADCV promou activitats pròpies i a la vegada oferix el paraigües de la marca VDW per als events que s’organitzen aquesta setmana: presentacions, conferències, tallers… Un conjunt d’activitats que posiciona al disseny valencià com a referent internacional i evidencia el seu paper com a clau per a millorar la qualitat de vida de les persones, augmentar la productivitat empresarial i assegurar un futur sostenible.

Aquesta edició comptarà amb l’Economia Circular Open Week, jornades digitals que tindran lloc els matins del 10 al 13 de novembre organitzades per ADCV amb el recolzament de l’Agència Valenciana de la Innovació, i que comptaran amb la presència de professionals i representats d’organitzacions i empreses que treballen apostant per la transformació cap a un sistema circular.

Per les vesprades, s’han previst tallers sobre disseny a càrrec d’estudis com Vibra o Makea tu vida; la presentació del llibre de Xema Aznar, «Incidencia y reflexión. Pensamientos en torno al diseño de producto», o la presentació del projecte nacional «From Spain with Design», organitzada per READ (Red Española de Asociaciones de Diseño).

Vols estar a l'última?

Subscriu-te