FESTIVAL. València Disseny Week 2021

FESTIVAL. València Disseny Week 2021

04
Oct
- 08

Valencia


Vore més

Afegir a calendari 10/04/21 10/08/21 Europe/Madrid FESTIVAL. València Disseny Week 2021 La València Disseny Week organitzada per l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), arriba a la seua XII edició, que se celebrarà del 4 al 8 d'octubre de 2021. L'objectiu d'aquesta trobada anual és visibilitzar el talent del disseny valencià, tant a nivell nacional com internacional, així com posar en valor el seu abast i potencial com a impulsor de la innovació, la sostenibilitat i l'evolució social, cultural i econòmica. Compta amb un programa divers, que inclou des d'exposicions a xarrades, jornades, tallers, inauguracions i presentacions, amb diferents continguts i enfocaments. Totes les activitats s'orienten al públic en general, sempre amb caràcter obert i integrador. El seu principal objectiu és promocionar el disseny valencià i donar-lo a conéixer internacionalment. La #VDW2021 compta amb la cooperació de València Capital Mundial del Disseny 2022.

Valencia

Entrada gratuïta

La València Disseny Week organitzada per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), arriba a la seua XII edició, que se celebrarà del 4 al 8 d’octubre de 2021. L’objectiu d’aquesta trobada anual és visibilitzar el talent del disseny valencià, tant a nivell nacional com internacional, així com posar en valor el seu abast i potencial com a impulsor de la innovació, la sostenibilitat i l’evolució social, cultural i econòmica.

Compta amb un programa divers, que inclou des d’exposicions a xarrades, jornades, tallers, inauguracions i presentacions, amb diferents continguts i enfocaments. Totes les activitats s’orienten al públic en general, sempre amb caràcter obert i integrador. El seu principal objectiu és promocionar el disseny valencià i donar-lo a conéixer internacionalment.

La #VDW2021 compta amb la cooperació de València Capital Mundial del Disseny 2022.

FESTIVAL. València Disseny Week 2021
04 Oct - 08 Oct

Valencia

FESTIVAL. València Disseny Week 2021

Vols estar a l'última?

Subscriu-te