València se ilustra

València se ilustra

19
Sep
- 17 Oct

Rambleta
Bulevar Sur, esq. calle Pío IX
46017. València


Vore més

Afegir a calendari 09/19/20 10/17/20 Europe/Madrid València se ilustra "València s'il·lustra", organitzada i produïda per Rambleta de la mà de Cervezas Alhambra, celebra la seua cita més important recollint a díhuit artistes en una exposició final amb totes les mostres dutes a terme durant l'edició 2019-2020 als diferents barris de la ciutat, comptat novament amb el comissariat de Cristina Chumillas.

Rambleta
Bulevar Sur, esq. calle Pío IX
46017. València

Entrada gratuïta

“València s’il·lustra”, organitzada i produïda per Rambleta de la mà de Cervezas Alhambra, celebra la seua cita més important recollint a díhuit artistes en una exposició final amb totes les mostres dutes a terme durant l’edició 2019-2020 als diferents barris de la ciutat, comptat novament amb el comissariat de Cristina Chumillas.

Expo-Valencia-se-ilustra-juanma-martinez

Els díhuit participants han mostrat, durant tot l’any en diferents accions, presencials i online, la seua pròpia visió de la ciutat de València, representant aquells llocs que per ells i elles són destacables més enllà de tindre una rellevància o empremta artística, patrimonial o monumental. L’essència de la ciutat a través de les seues vivències és la que queda reflectida en les il·lustracions, aquells llocs que han de ser salvaguardats perquè parlen de la nostra identitat i que fan a València diferent.

Els artistes que exposen en aquesta exposició final els seus treballs originals són: Diego Mir, Marta Colomer “Tutticonfetti”, Ana Collado, Sara Luz, Lalo Kubala, Jaume Pallardó, Alejandra de la Torre, Dulce Adell “La Niña Pollo”, Paula M. Rufat, Luis Galbis, Don Rogelio J, Juanma Martínez, Antonio Chumillas García “Tete Chumi”, Alba Casanova, Laura Rico, Sergio Montal, Fran Mengual i Julieta XLF.

Expo-Valencia-se-ilustra-Tutti-confeti
València se ilustra
19 Sep - 17 Oct

Rambleta
Bulevar Sur, esq. calle Pío IX
46017. València

València se ilustra

Vols estar a l'última?

Subscriu-te