Taller. VELES KIDS amb YUKARI TAKI

Taller. VELES KIDS amb YUKARI TAKI

27
Nov

Veles e Vents  (La Marina)


Vore més

Afegir a calendari 11/27/21 11/27/21 Europe/Madrid Taller. VELES KIDS amb YUKARI TAKI Veles Kids és un espai on els xiquets i les xiquetes podran treballar durant el matí amb professionals de diferents sectors vinculats d'alguna manera al disseny i a l'art. El dissabte 27 de novembre es comtarà amb Yukari Taki. Yukari és dissenyadora de marca, diplomada en disseny gràfic pel College of Musashino Art University de Tòquio. Compta amb una immensa experiència professional en branding i disseny gràfic, i el dissabte 27 de novembre posarà el seu talent al servei dels xiquets i xiquetes que s'apunten a l'activitat. Mitjançant la tècnica del Kirigam prepararem preciosos fanalets de paper: la llum i l'ombra seran les protagonistes de les nostres creacions. Edat recomanada per a l'activitat: a partir de 6 anys. PLACES LIMITADES Inscripció: https://www.enterticket.es/eventos/veles-kids-by-silvana-andres-taller-con-yukari-taki-789147

Veles e Vents  (La Marina)

Preu - REGISTRO PREVIO

Reservar entrades

Veles Kids és un espai on els xiquets i les xiquetes podran treballar durant el matí amb professionals de diferents sectors vinculats d’alguna manera al disseny i a l’art. El dissabte 27 de novembre es comtarà amb Yukari Taki. Yukari és dissenyadora de marca, diplomada en disseny gràfic pel College of Musashino Art University de Tòquio. Compta amb una immensa experiència professional en branding i disseny gràfic, i el dissabte 27 de novembre posarà el seu talent al servei dels xiquets i xiquetes que s’apunten a l’activitat.
Mitjançant la tècnica del Kirigam prepararem preciosos fanalets de paper: la llum i l’ombra seran les protagonistes de les nostres creacions.

Edat recomanada per a l’activitat: a partir de 6 anys.

PLACES LIMITADES

Inscripció: https://www.enterticket.es/eventos/veles-kids-by-silvana-andres-taller-con-yukari-taki-789147

Taller. VELES KIDS amb YUKARI TAKI
27 Nov

Veles e Vents  (La Marina)

Taller. VELES KIDS amb YUKARI TAKI

Vols estar a l'última?

Subscriu-te