Creative supporters

Els Creative Supporters són una nova manera de gaudir de València Capital Mundial del Disseny 2022. Una xarxa de professionals que compten amb beneficis propis, amb oportunitats especials i amb tota una sèrie d'activitats exclusives per a poder sumar en aquest projecte conjunt i col·laboratiu.

Creative supporters

QUOTES I BENEFICIS

Ser Creative Supporters suposa una modalitat d’afiliació a València Capital Mundial del Disseny 2022 ideada per al col·lectiu de professionals del disseny.

Poden formar part d’aquest col·lectiu els estudis de disseny de qualsevol disciplina (gràfic, moda, producte, interior, interacció, etc.); els estudis d’arquitectura; les agències de creativitat especialitzades en disseny; els professionals independents del sector, l’arquitectura, la il·lustració; els docents o comunicadors de disciplines creatives; i els comissaris i gestors culturals relacionats amb projectes de disseny, tant de la Comunitat Valenciana com de la resta d’Espanya.

El cost per formar part dels Creative Supporters s’abona en una quota única fins a finals de 2022 i en un únic pagament.

150 € – socis ADCV i CDICV.
220 € – professionals adherits a altres agrupacions professionals.
300 € – professionals no associats.

 • Ingrés preferent en activitats de València Capital Mundial del Disseny 2022 d’aforament reduït i altres específiques per a aquest col·lectiu.

  Activitats pròpies i exclusives
 • Ús de la marca ‘Creative Supporters’ tant en format digital com en suports físics que es puguen implementar en els estudis.

  Ús de la marca
 • Visibilitat a la web i altres suports de comunicació de València Capital Mundial del Disseny 2022.

  Visibilitat
 • Participació activa en el procés de transformació social que persegueix València Capital Mundial del Disseny 2022. Una forma d’activisme i foment del disseny.

  Participació activa
 • Merchandising editat per València Capital Mundial del Disseny 2022.

  Elements promocionals

UNEIX-TE!

PRÒXIMAMENT

Vols estar a l'última?