Creative supporters

WDC 2022 Creative Supporters és una modalitat d'afiliació a València Capital Mundial del Disseny 2022 dedicada al col·lectiu de professionals del disseny i la creativitat. Una xarxa de professionals que compten amb beneficis propis, amb oportunitats especials i amb tota una sèrie d'activitats exclusives per a poder sumar en aquest projecte conjunt i col·laboratiu.

Creative supporters

QUOTES I BENEFICIS

Aquesta modalitat d’afiliació pretén donar espai i posar en valor al col·lectiu professional del disseny, dins del ecosistema de València Capital Mundial del Disseny 2022.

Poden formar part d’aquest col·lectiu els estudis de disseny de qualsevol disciplina (gràfic, moda, producte, interior, interacció, etc.); els estudis d’arquitectura; les agències de creativitat especialitzades en disseny; els professionals independents del sector, l’arquitectura, la il·lustració; els docents o comunicadors de disciplines creatives; i els comissaris i gestors culturals relacionats amb projectes de disseny, tant de la Comunitat Valenciana com de la resta d’Espanya.

El cost per formar part dels Creative Supporters s’abona en una quota única fins a finals de 2022 i en un únic pagament.

300 € + IVA — quota ordinària (professionals no associats).

Si pertanys a alguna associació professional adherida a WDC2022, pots beneficiar-te de descomptes. D’aquesta manera, WDC2022 pretén promoure la important labor de les associacions i agrupacions del sector del disseny i l’arquitectura.

150 € + IVA — socis ADCV i CDICV.
220 € + IVA — professionals adherits a altres agrupacions professionals (Comunitat, Dimova, Artenblanc, Colegio de Publicitarios, CTAV i READ)

 • Ingrés preferent en activitats de València Capital Mundial del Disseny 2022 d’aforament reduït i altres específiques per a aquest col·lectiu.

  Activitats pròpies i exclusives
 • Ús de la marca ‘Creative Supporters’ tant en format digital com en suports físics que es puguen implementar en els estudis.

  Ús de la marca
 • Visibilitat a la web i altres suports de comunicació de València Capital Mundial del Disseny 2022.

  Visibilitat
 • Participació activa en el procés de transformació social que persegueix València Capital Mundial del Disseny 2022. Una forma d’activisme i foment del disseny.

  Participació activa
 • Merchandising editat per València Capital Mundial del Disseny 2022.

  Elements promocionals

UNEIX-TE!

ELS NOSTRES CREATIVE SUPPORTERS

Vols estar a l'última?

Subscriu-te