Disseny valencià en la Berlin Design Week
16 maig 2022 /

Disseny valencià en la Berlin Design Week

Del 18 al 20 de maig, l’exposició “València, Shapes Uncovered”, organitzada amb motiu de la Berlin Design Week, mostra el treball d’alguns dels principals professionals del disseny valencià en matèria de mobiliari, il·luminació, taulells i decoració, l’any en què València és la Capital Mundial del Disseny.

En un lloc tan emblemàtic com el Hallesches Haus, un total de 23 empreses de disseny i hàbitat de la Comunitat Valenciana van estar representades en l’exposició “València, Shapes Uncovered”, un showroom organitzat pel IVACE en col·laboració amb València Capital Mundial del Disseny 2022 en un dels esdeveniments dedicats al disseny més emblemàtics d’Europa com la Berlin Design Week.

En aquest esdeveniment, que va obrir les seues portes del 18 al 20 de maig, tretze empreses d’hàbitat de la Comunitat Valenciana van exposar peces de moble, taulell, il·luminació i tèxtil llar en una exposició professional en la qual a més estaran representades les 10 empreses valencianes guardonades amb els IF Design Awards.

La presentació va acompanyada d’una exposició dels valencians premiats en l’última edició dels iF Design Awards, juntament amb continguts extra exposats per World Design Capital València 2022.

Els treballs seleccionats que es presenten en l’exposició són CURTAIN, de SummumStudio; BISELL, de Víctor Carrasco per a Livingceramics; PHIL, de J.M. Ferrero per a KOO International; BUFA, de Yonoh Estudi Creatiu; WAVE, de Nuovvo /Novarti; TOP FANCY SHAPE, de Ruben Saldaña per a Arkoslight; FINISH STUDIO, de Noken Design; CLOSCA BOTTLE WAVE, de Closca Design; ORIGIN, de mcbaths; i WING COLLECTION, de ST Systemtronic.

El showroom està comissariat per l’IVACE (Institut Valencià de l’Empresa) en col·laboració amb World Design Capital Valencia 2022.

Dissenys valencians premiats en l’última edició dels iF Design Awards:

CURTAIN, dissenyat per SummumStudio
BISEL, dissenyat per Víctor Carrasco per a Livingceramics
PHIL, dissenyat per estudi{H}ac per a KOO International
BUFA, dissenyat per Yonoh Estudio Creativo
WAVE, dissenyat per Nuovvo /Novarti
TOP FANCY SHAPE, dissenyat perRuben Saldaña per a Arkoslight
FINISH STUDIO, dissenyat per Noken Design
WING COLLECTION, dissenyat perST Systemtronic
CLOSCA BOTTLE WAVE, dissenyat per Closca Design
ORIGIN, dissenyat per by mcbath

La cadena alemanya TV Berlin va realitzar un reportatge sobre l’esdeveniment on la directora de programa Corinna Heilmann va parlar en nom de World Design Capital Valencia 2022 per a posar en valor el disseny valencià en el context internacional:

Vols estar a l'última?

Subscriu-te