Els dissenys de World Design Spotlight il·lustren els gots de Teika
12 jul. 2022 /

Els dissenys de World Design Spotlight il·lustren els gots de Teika

Teika i World Design Capital València 2022 s’han unit per a donar a conéixer els dissenys de professionals valencians i valencianes que des del projecte World Design Spotlight s’impulsen i que ara s’han traslladat als gots de la companyia de vending.

Després de l’èxit de la primera campanya de gots que informava del començament de l’any 2022, i amb ell de València Capitalitat Mundial del Disseny, Teika torna a col·laborar amb l’organització promocionant per mitjà dels seus suports el disseny. En aquesta ocasió, el resultat d’aquesta conjunció és una nova col·lecció de gots, així com els laterals de màquines i punts de venda repartits per la ciutat de València, on es mostra la imatge dels creadors i creadores per a recordar les fites més destacades del seu treball.

Es la celebració del disseny valencià i dels seus professionals

Com explica Xavi Calvo, director de World Design Capital València 2022, World Design Spotlightes la celebració del disseny valencià i dels seus professionals. Un homenatge a la comunitat del disseny que, des del local, potència la imatge de la ciutat, dels seus valors, de les seues empreses i de les seues iniciatives, a tot el mundo”.

En aquest sentit, Teika compta amb més de 6 mil punts de venda en tota Espanya i, segons explica Berti Barber, directora de Màrqueting i Projectes Sostenibles, “la proposta que vam fer a la World Design Capital València 2022 va ser que, durant unes quantes setmanes, el café de les màquines de vending de Teika se servira en gots on podem conéixer els dissenys valencians més destacados”.

I així és. Més de nou milions de cafés es van a dispensar en gots on es recorda, per exemple, “La literatura”, l’estanteria més emblemàtica de Vicent Martínez que va ser Premi Nacional de Disseny en 1997; els cartells de Falles que Iban Ramón va confeccionar per a les Falles en 2016, just en el moment en què es van considerar Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO; el cartell de la Gran Fira de València que van elaborar l’estudi Yinsen o la conocidísima palmera de Pepe Gimeno que s’ha convertit en imatge de la Comunitat Valenciana en l’estranger, entre altres.

Un total de 12 creacions impreses en negre sobre groc, colors corporatius de València Capital Mundial del Disseny 2022, i que segur que es convertiran en una col·lecció molt volguda pels que valoren el disseny i als seus creadors i creadores.

Respecte a la col·lecció anterior, que va ser més genèrica, Teika ha buscat personalitzar aquesta campanya per a fer valdre a la imatge, personalitat i presència com a creadors i creadores d’elements únics. YonohYinsenRamón Esteve, Pepe Gimeno, Anaven RamónVicente Martínez i Carlos Ferrando són els dissenyadors i dissenyadores que es poden veure en els laterals dels punts de vending, fotografiats per Cristina Brotons. La composició final, tant dels 12 dissenys per als gots com dels vinils dels punts de venda és d’Alba Llidó. Ambdós membres de l’equip de màrqueting i comunicació de Teika. La campanya ha comptat també amb l’assessorament tècnic de Juan Català i la col·laboració de l’estudi Quatre films.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te