Els Graphis Design valencians
15 jul. 2020 /

Els Graphis Design valencians

Nova entrega de reconeixements per al disseny valencià. La selecció de l’any de l’Anuari de Graphis Design 2021, on trien aquells treballs gràfics més destacats a nivell internacional, recull una selecció de 13 treballs valencians (entre els 34 espanyols i una selecció mundial de 450 projectes).

Un or per la campanya de Yinsen per al Teatre Rialto, que se suma a l’aconseguit anteriorment pel seu cartell en la selecció “Posters Anual 2021”. Un altre per a Nocions Unides pel logo de La Nau al seu 50 aniversari; unit als dos argents aconseguits per aquest estudi dirigit per Boke Bazán en la campanya del Teatre Principal i del Festival de Jazz del Palau de la Música.

 

El nostre cartell en el seu format gris, dissenyat per Ibán Ramón, aconsegueix una plata i ser seleccionat també a l’anuari. D’aquesta manera, es pot trobar en dos dels llibres referents de Graphis, ara a l’anuari i anteriorment a la selecció de pòsters, on va tindre un altre argent i un altre or en el seu format groc.

El nostre cartell en el seu format gris, dissenyat per Ibán Ramón, aconsegueix una plata i ser seleccionat també a l'anuari.

Ibán Ramón aconsegueix, a més dos argents més pels seus treballs per al catàleg de l’exposició de Sebastián Nicolau de la Fundació Bancaixa i un treball autoproduït.

L’estudi Locandia també ha obtingut tres argents, entre els quals es troba la gràfica que desenvoluparen per a DesignScapes, el congrés de polítiques públiques que organitzem junt amb la Universitat de València al mes de març.

Creatias Studio es du un argent per l’exposició al centre d’Artesania realitzada en col·laboració amb Ricardo Alcaide junts amb dues mencions d’honor per dos treballs més.

En definitiva, un nou desplegament de talent reconegut per una de les editorials més importants d’Europa que torna a mostrar l’alt nivell dels nostres professionals. Enhorabona a tots!

Vols estar a l'última?

Subscriu-te