Exposem els casos més capdavanters de disseny i nàutica en el Virtual València Boat Show

Exposem els casos més capdavanters de disseny i nàutica en el Virtual València Boat Show

Drassanes que són referent mundial en la fabricació de vaixells de competició en fibra de carboni, empreses d’enginyeria i tecnologia naval que dissenyen les hidroales d’alguns dels equips de la America’s Cup o un hidrotaxi volador que ja presta servei al Sena de París, són alguns dels projectes de disseny i nàutica que es gesten des de la Marina de València.

També, la signatura líder en fabricació de veles en el món que compte, a València, amb la seua planta de reciclatge, reconversió i reutilització d’aquest material, North Sails. Fins i tot, la direcció, organització i producció de tots els esdeveniments internacionals d’una de les signatures de iots més luxoses i prestigioses del món es dissenya des de València, en l’estudi CuldeSac. Tots ells presentaran els seus projectes de disseny i nàutica en les primeres conferències que s’organitzen des de València Capital Mundial del Disseny 2022 en el Virtual València Boat Show.

València és terra de mar, d'obertura al Mediterrani i lluny del que molts pensem, el món de la nàutica està molt assentat en aquesta ciutat.

“València és terra de mar, d’obertura al Mediterrani i lluny del que molts pensem, el món de la nàutica està molt assentat en aquesta ciutat. Grans corporacions internacionals van arribar durant la Copa Amèrica i van decidir quedar-se a la ciutat per la seua gran qualitat de vida. De manera que tenim a professionals de tot el món dissenyant i treballant per a equips internacionals d’alta competició en el disseny i arquitectura dels seus vaixells o esdeveniments des de la Marina de València. Trobem que el Virtual València Boat Show és un aparador obert, senzill i ben organitzat per a donar-ho a conéixer”, explica Xavi Calvo, director de València Capital Mundial del Disseny 2022.

“Crec que és molt important i significatiu per al sector aquest reconeixement al disseny nàutic valencià o desenvolupat a València. La Comunitat Valenciana compta amb grans projectes i professionals que sovint són més coneguts a l’estranger que a nivell local i nacional. Per això aquesta acció i reconeixement té molta rellevància tant per al sector nàutic com per al món del disseny, i crec que pot generar moltes oportunitats en tots dos camps”, ens explica Nacho Gómez – Zarzuela, director de Virtual València Boat Show.

En aquesta nova edició del València Boat Show, reconvertit en el primer saló nàutic 100% virtual davant les dificultats de la pandèmia, a més de visitar els estands dels 123 expositors de països de tot el món, hi ha un ambiciós pla de xarrades i continguts per al públic especialitzat i general. En aqueix marc, s’engloben les primeres conferències de nàutica i disseny presentades per València Capital Mundial del Disseny 2022.

 • Dimecres 28, de 17.00 a 18:00h                      Francis Hueber: Dissenyador i CEO de Caponetto – Hueber
 • Dijous 29, a les 17:30h
  Juan Meseguer: Dissenyador de North Sails
 • Divendres 30, de 17:00 a 18:00h
  Fátima Ateyeh: Sòcia de CuldeSac i Directora del compte de Princess Yachts

Juntament amb aquestes conferències, des de València Capital Mundial del Disseny 2022 també hem organitzat una sessió de networking dedicada al disseny nàutic on diferents dissenyadors valencians poden mostrar els seus treballs de nàutica a un públic especialitzat que puga necessitar d’aquests serveis en el present o futur.

 • Dimecres 28 de 16:00 a 17:00
  Jorge Timoteo, director creatiu de Pixelarte
  Pedro González, director creatiu de EstudioPG
  Amanda González, dissenyadora en empreses nàutiques com Future Fibres i KND Sailing Performance.
  Modesto Granados, director creatiu de Estudio Modesto

Per a poder accedir només és necessari inscriure’s en el Virtual València Boat Show a través del seu web.

 

En el marc del València Boat Show s'engloben les primeres conferències de nàutica i disseny, presentades per València Capital Mundial del Disseny 2022.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te