Presència valenciana destacada en les nominacions als IF DESIGN AWARDS 2021
25 febr. 2021 /

Presència valenciana destacada en les nominacions als IF DESIGN AWARDS 2021

Recentment, la reconeguda institució iF DESIGN (Alemanya) ha fet públiques les seues nominacions a les diferents categories dels seus premis anuals. Posant en valor tant a estudis i professionals del disseny com a empreses fabricants, en aquesta ocasió ha destacat l’àmplia presència valenciana en la primera fase d’aquesta carrera cap als guardons.

De nou, un motiu de cel·lebració per al teixit creatiu de la Comunitat Valenciana, guanyant terrny una vegada més a nivell internacional per la seua singularitat i qualitat en la manufactura.

Prop de 10.000 productes i projectes procedents de 52 països de tot el món han sigut evaluats per 91 figures expertes en disseny internacional.

Prop de 10.000 productes i projectes procedents de 52 països de tot el món han sigut evaluats per 91 figures expertes en disseny, internacionals i independents. Sols el 50 per cent dels mateixos ha passat a la segona ronda de votació.

Els estudis valencians que han sigut nominats en aquesta ocasió són:

Studio Inma Bermudez / Odosdesign / Arnau Reyna Studio / Yonoh Estudio / Mut Design / Closca Design / Dídac Ballester / Estudi{H}ac / Santiago Sevillano Studio / Gimeno Gràfic Estudi / Carlos Tíscar Studio / Hayon Studio / Clausell Studio / Lecoc Arquitectura / Fran Silvestre / Casas inHAUS.

En la categoria d’empreses trobem així mateix a:

Inclass / Vondom / Sentat Design / Trébol / Musola / Actiu / Annud Mobiliario / Expormim / Nuovvo / MC Bath / Sanycces / Acquabella / Noken Porcelanosa / ITC Castellón / Vectalia / ArkosLight.

En la sel·lecció final de iF DESIGN, que tindrà lloc del 29 al 31 de març de 2021, tornarà a avaluar-se aquest 50 per cent destacat entre tots els projectes presentats, també de forma digital donada la pandèmia.

En aquesta ocasió, l’organització d’iF DESIGN AWARD 2021 ha acceptat projectes a les següents disciplines:

  • Disseny de producte
  • Disseny de comunicació
  • Disseny d’envasos i embalatges
  • Arquitectura
  • Arquitectura d’interior
  • Projecte professional
  • Disseny de serveis
  • Experiència d’usuari (UX) — nova categoria
  • Interfaç d’usuari (UI) — nova categoria

Moltíssimes felicitats a tots els projectes presel·leccionats! Esperem rebre les millors notícies en la fase final.

Des de 1953, iF DESIGN AWARD identifica el disseny excepcional, la seua especial rellevància per al món empresarial i la vida quotidiana, i atorga un dels segells de qualitat més importants del món. La marca iF s’ha posicionat internacionalment com a símbol de l’excelència en el disseny. El iF DESIGN AWARD és un dels premis de disseny més importants del món. Premia els trioms en matèria de disseny en totes les disciplines: producte, embalatge, comunicació i disseny de serveis, experiència d’usuari (UX) i interfaç d’usuari (UI), arquitectura i disseny d’interior, així com projectes professionals.

Tots els projectes premiats s’inclouen en la iF WORLD DESIGN GUIDE, es publiquen en la app iF Design i es presenten en suport digital en una sel·lecció d’esdeveniments de disseny internacionals.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te