Presentació del programa de València Capital Mundial del Disseny 2022
15 nov. 2021 /

Presentació del programa de València Capital Mundial del Disseny 2022

Els cartells que engalanen els carrers de València ja ho avisen: aquesta setmana és la setmana gran de València Capital Mundial del Disseny 2022.

Presentarem el programa d’activitats de 2022 a mitjans i al públic i el farem amb tres dies d’activitats el plat fort de les quals serà la presentació social del nostre programa en el Palau de les Arts Reina Sofia davant més de mil persones: un esdeveniment on, a part d’avançar el nostre calendari d’events de 2022, tindrem preparades un munt de sorpreses al llarg de la nit.

Entre les activitats programades per a aquesta setmana tenim la recepció oficial de l’Alcalde de València davant cinquanta mitjans de comunicació nacionals i internacionals convidats, així com una missió inversa de prescriptors britànics i alemanys. El propòsit d’aquesta acció és que els convidats coneguen el disseny valencià de primera mà, fent primer un networking de presentacions i després visitant els diferents estudis participants.

Tot això, tanmateix, és només el pròleg: el més important és l’any complet d’esdeveniments que tenim preparat per a omplir València de disseny durant tot 2022 i que des de demà dia 16 de novembre podreu conéixer.

#noescasualitat #wdc2022

Vols estar a l'última?

Subscriu-te