‘Greetings from…’, postals entre barris per a reemplaçar les abraçades que no podem donar
01 des. 2020 /

‘Greetings from…’, postals entre barris per a reemplaçar les abraçades que no podem donar

Retrobar-nos, compartir una taula, brindar… Aquest és un any excepcional. Però no volem renunciar a tots els abraços que volem regalar.

Venim d’uns mesos complicats, en els que les relacions socials i familiars s’han limitat enormement i s’han restringit els desplaçaments. Els nostres barris s’han convertit en els nostres límits territorials, i hem tingut la sort de redescobrir-los durant el confinament, establint nous vincles o afiançant els que ja teníem.

‘Greetings From’ és un homenatge a la nostra ciutat en forma de deu postals que, baix les mirades diferents de deu il·lustradores i il·lustradors, reflexen una València diversa i plena de vida.

Deu postals que, baix les mirades diferents de deu il·lustradores i il·lustradors, reflexen una València diversa i plena de vida.

Felicitar-nos d’una forma un poc més propera aquestes festes en què no podrem abraçar-nos tant com voldríem; aquest és l’objectiu de la campanya ideada per l’arquitecta i il·lustradora Virginia Lorente, llançada per València Capital Mundial del Disseny 2022 i Vísit València. Posant en valor el caràcter i la diversitat del cap i casal i motivant els seus habitants a què regalen somriures i abraçades sobre el paper.

La campanya compta amb 50.000 postals repartides per la ciutat, pòsters de les il·lustracions que podem trobar-se als punts d’informació de Visit València, un vídeo al qual les il·lustradors i il·lustradores conten la seua participació i un web on enviar les postals en format virtual:  www.greetingsfromvalencia.com

Deu il·lustradors i il·lustradores de la Comunitat Valenciana han reflectit els deu districtes de la ciutat de València: el seu disseny, reforçant el seu paisatge, tradició i arquitectura, amb una imatge que busca la identificació dels veïnats, des de Ciutat Vella, Eixample, Extramurs, Patraix, Trànsits, Exposició, Marítim, Pobles del Nord, Pobles d’Oest, y Pobles del Sud, en un exercici de bellesa i creativitat.

Memosesmas il·lustra Poblats del Nord; Víctor Visa l’Eixample; Pablo Caracol els Pobles de l’Oest; Elisa Martínez s’encarrega d’Extramurs; Jordi Bestiola és l’encarregat de Trànsits; Tania Vicedo dibuixa Patraix; mentres que Juárez Casanova il·lustra Poblats Marítims. Luna Pan es dedica a Exposició, Ciutat Vella és de Calpurnio;  i Virginia Lorente il·lustra els Pobles del Sud.

“Per a mi, la postal és eixe signe d’unió, de dir-li a la meua gent que l’estime, que, malgrat tot, continue al seu costat. Aquesta campanya recupera el caràcter evocador de la postal com a mitjà emocional, reivindicant així l’afecte i el fet de rebre un missatge per part d’alguna persona estimada”, explica Virginia Lorente, creadora de la campanya.

Aquesta campanya recupera el caràcter evocador de la postal com a mitjà emocional, reivindicant així l'afecte i el fet de rebre un missatge per part d'alguna persona estimada.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te