Zeleros estrena el seu Hyperloop al Pavelló Espanya de l’Expo 2020 Dubai
01 oct. 2021 /

Zeleros estrena el seu Hyperloop al Pavelló Espanya de l’Expo 2020 Dubai

Zeleros, l’empresa europea amb seu en València que desenvolupa un sistema Hyperloop escalable, ha estrenat el seu vehicle Hyperloop al Pavelló d’Espanya de l’Expo 2020 Dubai. És la primera vegada en la història que un hyperloop s’exhibeix en una Exposició Mundial, i ha viatjat més de 7000 km des de València fins a Dubai per a mostrar l’enfocament pioner de Zeleros per a viatjar a 1000km/h amb 0 emissions directes. 

Durant sis mesos (octubre de 2021 a març de 2022), el vehicle s’exhibirà al Pavelló d’Espanya de l’Expo 2022 Dubai, que serà el punt de convergència per a la comunitat global, mostrant noves maneres de pensar a l’hora de construir un món post-pandèmic. Amb 200 hectàrees d’àrea del lloc, s’espera que arriben 25 milions de persones i el 70% seran visitants internacionals. 

El projecte és resultat de l’impuls de València Capital Mundial del Disseny 2022, qui va seleccionar el Hyperloop de Zeleros en la crida pública de projectes de 2020. 

 

 

Los creadores de ésta espectacular maqueta son los valencianos Océano Naranja, empresa referente mundial en el sector de los prototipos industriales y la maquetación. Los también valencianos Zeleros encargaron a Mario de Alfonso, director, propietario y alma mater de Océano Naranja, esta maqueta gigante que se ha realizado íntegramente en sus talleres de Alboraya.

Els creadors d’aquesta espectacular maqueta són els valencians Océano Naranja, empresa referent mundial en el sector dels prototips industrials i la maquetació. Els també valencians Zeleros van encarregar a Mario d’Alfonso, director, propietari i alma mater de Océano Naranja, aquesta maqueta gegant que s’ha realitzat íntegrament en els seus tallers d’Alboraia.

Es va presentar públicament en març en el futurista Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València amb la presència del ministre de Ciència i Innovació d’Espanya, D. Pedro Duque.  Ara, l’equip de Océano Naranja es desplaça fins a Dubai a portar el prototip del Hyperloop on es pot veure dins del pavelló espanyol de la Expo Universal 2020 de Dubai.

“Per a Zeleros és un honor representar l’estat de l’art en mobilitat sostenible. Espanya és una referència internacional en transport, operant la segona xarxa ferroviària d’alta velocitat més gran del món, desplegant amb èxit projectes complexos com el tren d’alta velocitat Mekkah-Madina o el Metro Riyahd”, explica Juan Vicén, director de màrqueting de Zeleros.

Amb Hyperloop estem fent el següent pas en mobilitat, aconseguint velocitats d'avió a nivell del terra amb zero emissions directes (David Pistoni, CEO de Zeleros).

Espanya ha estat activa en hyperloop des de 2015, amb actors públics i privats promovent la creació del primer comité d’estandardització d’hyperloop del món, coordinant projectes europeus com Hypernex i proposant la creació d’un centre d’hyperloop europeu en Espanya per a realitzar proves a altes velocitats. 

“Amb Hyperloop estem fent el següent pas en mobilitat, aconseguint velocitats d’avió a nivell del terra amb zero emissions directes. Convidem a les autoritats governamentals, empreses i futurs passatgers a passar i visitar el Pavelló d’Espanya, descobrint tot el potencial que pot aportar el sistema hiperloop escalable de Zeleros per a aconseguir un transport més ràpid i sostenible.” David Pistoni, CEO de Zeleros. 

Andreu World en Expo 2020 Dubai

La marca espanyola Andreu Word equiparà amb el seu mobiliari el Pavelló d’Espanya en Expo Dubai 2020, erigint-se en un dels principals patrocinadors de la presència espanyola en l’Exposició Universal. 

Les més de 300 peces de mobiliari que Andreu World aportarà per a les zones d’interior i d’exterior del Pavelló d’Espanya en l’Expo han sigut desenvolupats “a partir de materials circulars, resistents, duradors i respectuosos amb el medi ambient, que minimitzen l’empremta ecològica”. Per a aconseguir-ho, s’ha treballat amb l’equip d’Acció Cultural Espanyola i amb l’estudi Amman-Canovas-Maruri “ per a poder personalitzar el mobiliari mitjançant diferents acabats i mesures permetent adaptar-se a cadascuna de les necessitats de les diferents zones del Pavelló”

Com a marca espanyola pionera en sostenibilitat i disseny, Andreu World s’ha involucrat amb la seua presència i acció en l’equipament del Pavelló d’Espanya en Expo Dubai, el que suposarà un fòrum global de reflexió col·lectiva sobre un futur més compromés amb el medi ambient. 

andreu world expo dubai

Vols estar a l'última?

Subscriu-te