Sis exposicions del projecte «Hoy es mañana» que no et pots perdre
28 juny 2022 /

Sis exposicions del projecte «Hoy es mañana» que no et pots perdre

Arriba el mes de juliol i contínua el projecte “Hoy es mañana”, una col·laboració de València Capital Mundial del Disseny i l’Associació de galeries d’Art de la Comunitat Valenciana (LAVAC). Aquesta iniciativa dona visibilitat a la programació de les galeries d’art contemporani a la Comunitat Valenciana dins del marc de World Design Capital Valencia 2022, sent totes activitats que convergeixen amb els valors de la New European Bauhaus.

Fem un recorregut per les diferents exposicions que podeu visitar durant el mes de juliol. També podeu consultar el programa complet per a juliol i agost en el següent enllaç.

«Cuando el paisaje estremece»
Antonio Alcaraz
Fins al 2 de juliol
Galería Cànem (Castelló)

Antonio Alcaraz recorre a la arqueología industrial per a cartografiar el nostre entorn, l’espai de l’abandó. Un territori sotmés a transformacions constants en el qual l’arquitectura mostra la seua major fragilitat entre deixalles i ruïnes. Per a aquest projecte va recórrer a l’eix miner de la comarca Nord de Jaén: Linares-La Carolina, que la seua contemplació s’escala a altres llocs, els de la condición contemporánea. Diferents llenguatges i materials (fotografía, pintura, grafit, metalls i plàstics) s’amalgamen per a diagnosticar la desaparición del patrimoni industrial.

Més informació

———————————————————————————————————–

«Un discurso fuera de contexto»
Eugeni Simó i Ángel Celada
Fins al 2 de juliol
Galería Thema (València)

La exposición «Un discurs fora de context» posa en relación les obres d’Eugeni Simó i Ángel Parany recorrent al qüestionament de les formes de comunicación contemporánea. D’una banda, Eugeni Simó recorre a la forma quadre per a presentar una sèrie d’impressions que delineen, no sense ironies, l’arquitectura moderna com un artifici de la comunicació. Pel seu costat, Ángel Parany presenta una sèrie de de collages com una forma d’escombratge dels carrers d’una ciutat soterrada per tota mena de imágens i eslògans, en els quals el soroll visual ho tapa tot.

Més informació

———————————————————————————————————–

«Learning to dream»
Victoria Iranzo, Cristina Ramírez y Gema Quiles»
Del 5 de julio al 5 de septiembre
Jorge López Galería (València)

 

L’exposició “Learning to dream” presenta l’obra recent de les artistes Victoria Iranzo, Cristina Ramírez i Gema Quiles en les quals, des de molt diverses perspectives pictóriques, es projecta un espai imaginari, el del ensomni. Desenfocaments, canvis d’escala, repeticions, accidents, dislocacions, desdoblaments i sobrexposicions, són sols una part de les múltiples estratègies amb les quals aquestes artistes recorren a la pintura perquè isca del seu convencional marc.

Més informació

———————————————————————————————————–

«…de la crisis al riesgo…(2017-2022)»
Mira Bernabéu
Fins sl 8 de juliol
Galería Rosas Santos (València)

L’artista Mira Bernabéu presenta el projecte «…de la crisis al riesgo…(2017-2022)»
per a abordar cómo la cotidianeidad es converteix en un lloc doblement vulnerable i exposat davant determinades situacions, com el de la pandèmia. Els seus fotografías, a manera de collage, mostren un diari en el qual es donen cita referències múltiples i dispars. Eslògans procedents de mitjans de comunicació i pamflets publicitaris, dècims de lotería o resguards de compra, entre altres recursos, constitueixen el patrimoni amb el qual l’artista data irónicamente una possibilitat de rebeldía davant una voluntat delmada per l’efecte abrasiu de la comunicació.

Més informació

———————————————————————————————————–

«Roto Abierto»
Mercedes Azpilicueta, Esperanza Collado, Marius Engh, Ana Martínez Fernández, Mónica Mays, Alex Reynolds, Alfredo Rodríguez, Víctor Santamarina, Yann Sérandour, Reme Silvestre, Álvaro Urbano, Kristin Wenzel y Leticia Ybarra.
Fins el 30 d’agost
Galería Luis Adelantado (València)

 

A partir de la idea d’embolic, la exposición “Roto abierto”, comissariada per Cristina Anglada, presenta a molt diversos artistes i suports amb obres también de molt diferents et́cnicas diverses i suports (tèxtils, escultures, objectes, fotografías, instal·lacions i peces audiovisuals). Reflexions sobre la naturalesa, la construcció de la veritat, ficción i realitat, la vulnerabilitat del cos, junt amb el qüestionament dels processos de creación i la fragilitat de les seues narratives, són sols una part de les múltiples vies de exploració que presenta aquesta exposició.

Més informació

———————————————————————————————————–

«Solastalgia»
Diana Lelonek
Fins al 30 de juliol
Set Espai d’Art (València)

L’artista Diana Lelonek presenta una sèrie de fotografías en les quals es retrata la condición caduca de la hiperproducció i el consum i el seu impacte en la naturalesa. No obstant això, aquestes fotografies no retraten una naturalesa devastada sinó la capacitat de la naturalesa de sobreposar-se al catàstrofe i arrelar una esperança per a la seua supervivència.

Més informació

———————————————————————————————————–

Vols estar a l'última?

Subscriu-te