‘Un café a soles, gràcies’: una conversa entre sis dones referents
12 març 2022 /

‘Un café a soles, gràcies’: una conversa entre sis dones referents

Per elles i per totes les nostres companyes, estrenem ‘Un café a soles, gràcies’. Una conversa entre sis dones referents en camps com el disseny, la creativitat i la comunicació; sis figures teixint un discurs amb el que construir un pervindre més amable i igualitari.

Perquè no cap dubte de què març és el mes de la reflexió i la reivindicació feminista. I, encara que no deuria ser l’únic moment de l’any en què la igualtat es convertira en condició irrenunciable del nostre dia a dia, sí que ens brinda l’oportunitat de fixar les bases d’un futur més just, més divers i amb un major nombre de dones ressenyables en llibres, mitjans de comunicació i espais públics.

Ens citem amb Patricia Moreno (periodista de moda i estil de vida), María Jesús Espinosa de los Monteros (directora general de PRISA Audio), Marisa Gallén (presidenta de l’Associació València Capital del Disseny, dissenyadora i sòcia de Gallén+Ibáñez), Puri Naya (dircom de Teika), Yasmina Benabdelkrim (artista multidisciplinar) i Sara Antolín (responsable de la nostra secció ‘Disseny en femení‘ i creadora del projecte This Was Made by a Woman).

Des de preguntes aparentment simples, fins a reflecions especialment meditades:

  • A quines dones admireu tant que considereu que formen part de la vostra vida?
  • Què us fa sentir que treballeu en un entorn segur?
  • Com es materialitza la col·laboració entre dones al vostre dia a dia?
  • I per últim, com utilitzeu la creativitat per al vostre creixement personal?

Que tots els atributs feministes del mes de març no siguen l’excepció, sinó la norma. Disfruteu de la conversa!

Vols estar a l'última?

Subscriu-te