Un mural gegant en l’Aeroport de València dona la benvinguda a la Capital Mundial del Disseny
17 maig 2022 /

Un mural gegant en l’Aeroport de València dona la benvinguda a la Capital Mundial del Disseny

World Design Capital Valencia 2022 en col·laboració amb Aena ha desplegat una lona gegant en l’Aeroport de València per a donar la benvinguda com a Capital Mundial del Disseny 2022 des d’una de les infraestructures aeroportuàries més importants d’Espanya, connectada amb 26 països durant la temporada d’estiu.

El dibuixant i il·lustrador valencià Lawerta ha sigut el responsable de dissenyar l’obra —de 5 per 9 metres d’altura— que des del dilluns 16 de maig presideix l’eixida de la terminal per a donar la benvinguda a l’epicentre global del disseny al llarg d’enguany.

Amb el missatge “Welcome to World Design Capital València 2022”, Lawerta ha representat el moment en el qual, carregats amb les seues maletes i guies sobre la ciutat, turistes de dins i fora d’Espanya arriben a l’aeroport de València.

“He intentat reflectir aqueix moment en el qual, amb l’emoció per començar a conéixer i descobrir la ciutat, el/la turista ja va previsualitzant tot el que hi trobarà a València: sol, platja, mobilitat, paisatges, història i —sobretot— disseny.”, explica l’autor. “Ell/ella és el/la protagonista i veiem tot a través de la seua figura: la seua cara des de l’avió observant tota la ciutat. La seua cara de fascinació en veure el barri antic, somrient per la foto que està traient…”

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme amb la col·laboració d’Aena i té lloc en plena recuperació del trànsit de passatgers després de la pandèmia. L’Aeroport de València va tancar 2019 amb més de 8 milions i mig de passatgers, la xifra més alta de la seua història.

FOTOS: Nerea Coll

Vols estar a l'última?

Subscriu-te