Una nova edició de “Greetings from…” per a conéixer els nostres parcs naturals
14 jul. 2022 /

Una nova edició de “Greetings from…” per a conéixer els nostres parcs naturals

En aquests mesos d’estiu, de viatges i desconnexió, moltes vegades busquem anar-nos-en lluny per a descobrir paisatges i llocs que ens imaginem com fascinants. Però a vegades n’hi ha prou amb mirar prop per a descobrir la riquesa que nos rodea.

Amb la nova edició de postllis i postals de “Greetings from…” explorarem els parcs naturals de la província de València de la mà de huit il·lustradors i ilustradoras.

Un projecte de la Diputació de València, València Turisme i World Design Capital València, dirigit per Virginia Lorente, amb el suport d’APIV (Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana)

“Greetings from Parcs Naturals” vol donar visibilitat als espais naturals de la nostra Província, donant a conéixer aquells parcs on hi ha una riquesa natural i un interés mediambiental sense igual.

Virginia Lorente ha estat també a càrrec d’aquest projecte que impulsa el paisatge mediterrani i el talent, amb huits noms i estils que han donat color a aquests nous pòsters i postals.

Descobreix la riquesa natural de la província de València:

I si comparteixes aquests paratges naturales?

Des de www.greetingsfromvalencia.com/parquesnaturales pots manar la postal que més t’agrade, que més records et porte o que desitges descobrir, a qui tu quieras.

És tan senzill com triar una postal, escriure un missatge i afegir una direcció d’e-mail. Al moment un trosset de la biodiversitat i la riquesa valenciana arribarà a la bústia de la persona elegida.

En l’anterior edició Virginia Lorente comentava: “Aquesta campanya recupera el caràcter evocador de la postal com a mitjà emocional, reivindicant així l’afecte, l’afecte i el fet de rebre un missatge per part d’algú querido”. Una forma de comunicar-se que no caduca i que aquest estiu és molt senzill amb “Greetings from Parcs Naturals””.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te