València en 360º. Una mirada creativa a la ciutat del futur
22 febr. 2021 /

València en 360º. Una mirada creativa a la ciutat del futur

Com serà València en 2050? Com afectarà la tecnologia a l’entorn construït? Com viurà la gent en l’espai públic? Com evolucionarà la mobilitat i aquesta donarà forma als carrers? En col·laboració amb Las Naves i dirigit per Non Architecture, busquem professionals del disseny o equips creatius amb grans habilitats de visualització arquitectònica motivats a explorar junts noves perspectives per al futur de la ciutat de València (Espanya).

A través de cinc imatges en 360º es proposa l’exercici creatiu d’imaginar la ciutat de València l’any 2050, des de cinc ubicacions diferents. Per a això, se seleccionarà a cinc estudis o professionals del disseny que puguen produir una imatge de 360º formada per dues vistes: en una meitat es mostrarà un futur distòpic (180º) de la ciutat i en l’altra meitat una visió utòpica (180º).

Per a cada ubicació, cada equip seleccionat col·laborarà amb Non A Studio per a crear el disseny conceptual de la imatge. Cinc equips internacionals desenvoluparan la seua pròpia visió per al tema “València 2050”. Non A Studio, com a comissari del procés, proporcionarà antecedents per a la investigació i assistirà als professionals del disseny.

Les visualitzacions 360º seran representacions artístiques d’aquests escenaris futurs i els participants rebran una compensació econòmica per la seua participació (1500 €).

Les propostes de participació d’aquest projecte es tancaran diumenge que ve 14 de març de 2021.

Aquesta convocatòria està oberta a equips de fins a 5 persones que estiguen interessades a desenvolupar al costat de Non Architecture imatges impactants que exploren València en 2050. Busquem gent:

  1. Curiosa sobre València i el seu futur.
  2. Capaç de generar imatges capaces de transmetre des de l’excel·lència.
  3. Emocionada pel disseny i l’arquitectura.
  4. Disponible per a realitzar un projecte col·laboratiu durant 2021.
  5. Interessada a crear coneixement des del disseny.

Els candidats seran seleccionats en funció de la qualitat de les imatges pròpies, les seues idees innovadores tant sobre l’espai públic com a la ciutat, a més de la idoneïtat de les referències presentades.

Si creus que pots encaixar, pots apuntar-te a través del següent enllaç → http://bit.ly/valencia-2050-ciutatdelfutur

    Vols estar a l'última?