València en 360º. Una mirada creativa a la ciutat del futur — AMPLIEM TERMINI!
22 febr. 2021 /

València en 360º. Una mirada creativa a la ciutat del futur — AMPLIEM TERMINI!

Donat l’alt interés rebut en relació a aquest projecte, hem decidit ampliar el termini de recepció de candidatures fins al pròxim 14 de març.

Com serà València en 2050? Com afectarà la tecnologia a l’entorn construït? Com viurà la gent en l’espai públic? Com evolucionarà la mobilitat i aquesta donarà forma als carrers? En col·laboració amb Las Naves i dirigit per Non Architecture, busquem professionals del disseny o equips creatius amb grans habilitats de visualització arquitectònica motivats a explorar junts noves perspectives per al futur de la ciutat de València (Espanya).

A continuació, compartim alguns aspectes destacats del projecte:

 • La presentació de candidatures és molt senzilla: tan sols et portarà 10 minuts (presentant un .pdf que incloga una descripció de l’equip, 3 referències de treballs propis i 3 referències inspiracionals).
 • Per a participar, sols necessitaràs una xicoteta quantitat d’hores a la setmana, durant 6 mesos.
 • A canvi: oferim 1500€ per equip, i exposició d’imatges, la recopilació de les mateixes en una publicació i promoció a través dels canals de València Capital Mundial del Disseny 2022.
 • Es tracta d’una iniciativa perfecta per a estudiants, o un projecte paral·lel i creatiu amb el que eixir de la rutina diària.
 • Des de Non Architecture han dissenyat un procés gamificat per a què el desenvolupament del projecte siga interesant i divertit.
 • No necessites tindre experiència específica en realitat virtual o en creació d’imatges 360º.
 • Obert a tot el públic: estudiants, professionals, artistes… no hi ha limitacions.

A través de cinc imatges en 360º es proposa l’exercici creatiu d’imaginar la ciutat de València l’any 2050, des de cinc ubicacions diferents. Per a això, se seleccionarà a cinc estudis o professionals del disseny que puguen produir una imatge de 360º formada per dues vistes: en una meitat es mostrarà un futur distòpic (180º) de la ciutat i en l’altra meitat una visió utòpica (180º).

Per a cada ubicació, cada equip seleccionat col·laborarà amb Non A Studio per a crear el disseny conceptual de la imatge. Cinc equips internacionals desenvoluparan la seua pròpia visió per al tema “València 2050”. Non A Studio, com a comissari del procés, proporcionarà antecedents per a la investigació i assistirà als professionals del disseny.

Les visualitzacions 360º seran representacions artístiques d’aquests escenaris futurs i els participants rebran una compensació econòmica per la seua participació (1500 €).

Les propostes de participació d’aquest projecte es tancaran el diumenge 14 de març de 2021.

Aquesta convocatòria està oberta a equips de fins a 5 persones que estiguen interessades a desenvolupar al costat de Non Architecture imatges impactants que exploren València en 2050. Busquem gent:

 1. Curiosa sobre València i el seu futur.
 2. Capaç de generar imatges capaces de transmetre des de l’excel·lència.
 3. Emocionada pel disseny i l’arquitectura.
 4. Disponible per a realitzar un projecte col·laboratiu durant 2021.
 5. Interessada a crear coneixement des del disseny.

Els candidats seran seleccionats en funció de la qualitat de les imatges pròpies, les seues idees innovadores tant sobre l’espai públic com a la ciutat, a més de la idoneïtat de les referències presentades.

Si creus que pots encaixar, pots apuntar-te a través del següent enllaç → http://bit.ly/valencia-2050-ciutatdelfutur

  Vols estar a l'última?

  Subscriu-te