València Capital del Disseny s’obri a la participació ciutadana amb cinc jornades temàtiques.
27 nov. 2019 /

València Capital del Disseny s’obri a la participació ciutadana amb cinc jornades temàtiques.

La candidatura València Capital Mundial del Disseny 2022 entra aquesta setmana en una nova fase, en la qual busca incorporar les aportacions dels ciutadans i persones interessades a través de cinc jornades participatives que es desenvoluparan en diferents fòrums culturals de València, de dilluns a divendres a les 18.30 hores.

Cinc sessions centrades en el disseny i en la seua importància per a la ciutat i per a la Comunitat Valenciana que porten per títol: ‘Disseny; Consciència social i educació. Disseny i gènere’, Disseny i ciutat i innovació’, ‘Disseny, memòria, placemaking; Mediterrània i sostenibilitat’, ‘Disseny, turisme, gastronomia, empresa i sectors productius’ i ‘Disseny, art, inclusió social, salut i benestar’

D’aquesta manera, i durant cinc dies seguits, aquestes jornades es realitzaran en diferents àmbits i no és necessària inscripció prèvia. La primera d’elles arranca aquesta vesprada en l’Aula Magna de la Universitat de València, amb el títol ‘Disseny; Consciència social i educació. Disseny i gènere’.

Cinc sessions centrades en el disseny i en la seua importància per a la ciutat i per a la Comunitat Valenciana

Demà, la biblioteca de Las Naves, acollirà ‘Disseny i ciutat i innovació’ mentre que, dimecres, la Sala de Didàctica del Museu de València de la Il·lustració i la Modernitat (MUVIM) serà la seu del fòrum ‘Disseny, memòria, placemaking; Mediterrània i sostenibilitat’.

Dijous i Divendres arribarà el torn de les sessions ‘Disseny, turisme, gastronomia, empresa i sectors productius’ i ‘Disseny, art, inclusió social, salut i benestar’ que es desenvoluparan en el Convent Carme i a la sala capitular del Centre del Carme de Cultura Contemporània, respectivament.

La proposta definitiva de la candidatura València Capital Mundial del Disseny 2022 es presentarà oficialment davant la Word Design Organization el pròxim mes de març.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te